Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Braç de patata

Braç de patata

Braç de patata

Ingredients per a 4 persones

  • Patates (4/5 patates grossetes)
  • 3 o 4 fulles d’enciam
  • 1 Tomàquet d’amanir madur i gros
  • 6 Bastonets de cranc
  • 20 Olives farcides
  • Tonyina (una llauna petita)
  • 2 ous durs
  • Maionesa (casera o comprada, això és a gust del consumidor)
  • Sal, oli i llet

Preparació

  1. Poseu a bullir les patates, tallades a daus i amb un polsim de sal durant una mitja hora (s’ha de fer un puré).
  2. Mentre bullen les patates, en un bol, trinxarem ben petit , l’enciam, el tomàquet, les olives, els bastonets i ho barrejarem amb la tonyina i un ou dur ratllat. (ho reservem).
  3. Quant tinguem les patates bullides, les escorrem, hi afegim un bon raig de llet i un raig d’oli i les trinxem fins a aconseguir un puré ben fi.
  4. Estenem un drap de cuina de cotó a sobre el marbre, i posem a sobre el drap una capa de puré de patata (el puré ha d’estar calent), d’ aproximadament un dit de gruix per la totalitat del drap.
  5. Seguidament hi posem una capa fina de maionesa i hi tirem la barreja escampada per tota la superfície (que no quedi molt ple, doncs després no ho podreu cargolar).
  6. A continuació, amb molt de compte cargolem amb l’ajuda del drap i fem un braç.
  7. Ho posem en una safata, i ho adornem posant una capa de maionesa per sobre, hi ratllem l’altre ou, i ho decorem al gust, amb pebrot i olives, o enciam o pastanaga ratllada.
  8. Deixeu refredar i ja ho podeu servir.

AUTOR DE LA RECEPTA: Ester Riera Mir

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

17 − eight =

Pre-sale Questions