Establiments
Poblacions on hi ha establiments associats a Osonateca
Encara no hi ha el teu establiment? Contacta'ns

Calledetenes
El terme municipal de Calldetenes, de 5'80 Km2, es troba a dos quilòmetres de Vic i és el tercer més petit de la comarca d'Osona. Calldetenes limita al nord amb Folgueroles, a l'oest amb Vic, al sud-oest amb Santa Eugènia de Berga, i al sud-est i a l'est amb Sant…

Centelles
Es fan diferents fires i activitats en el decurs de l'any, i que complementen el mercat, els comerços i els productes típics de Centelles (tòfona, ratafia, etc.)

Collsuspina
Collsuspina és un poble i municipi de la comarca natural del Moianès, fins al 2015 adscrit administrativament a la d'Osona.

El Brull
El Brull és un municipi de la comarca d'Osona, situat entre la plana de Vic i el massís del Montseny.

Folgueroles
Folgueroles és un municipi de la comarca d'Osona, lloc de naixement de mossèn Cinto Verdaguer. Edificis d'interès en són l'església romànica de Santa Maria i la Casa Museu Verdaguer.

Gurb
Gurb és un municipi de la comarca d'Osona situat a la Plana de Vic fent frontera amb el Lluçanès. La capital municipal és el nucli urbà de l'Esperança, que descansa a l'ombra de la Creu, proper a la ciutat de Vic. En els últims anys, el municipi s'ha convertit en…

Manlleu
El riu Ter ha definit els límits del paisatge del terme així com el seu desenvolupament urbà, és per això que popularment se l'anomena "La Capital del Ter".

Orís
Orís és un municipi de la comarca d'Osona, amb capital a Can Branques.

Sant Julià de Vilatorta
Sant Julià de Vilatorta és un municipi de la comarca d'Osona. Des de l'any 1946, Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons formen una sola entitat municipal.

Sant Pere de Torelló
Sant Pere de Torelló és una és una vila i municipi a la comarca d'Osona. El 1937 adoptà el nom de Bellserrat.

Sant Quirze de Besora
Sant Quirze de Besora és un municipi de Catalunya situat a la comarca d'Osona, tot i que fins al 1989 pertanyia a la comarca del Ripollès.

Santa Eulàlia de Riuprimer
Santa Eulàlia de Riuprimer és un petit poble de la comarca d’Osona que, d’una banda, queda protegit per la serralada de ponent i, de l’altra, s’obre a la plana de Vic. Està situat a la vora de la riera de Santa Eulàlia, a 6 km de Vic i a una…

Seva
El poble de Seva està documentat des de l'any 222 i es conserven alguns elements antics els seus edificis i restes històriques dins del seu nucli urbà.

Taradell
El municipi té tres nuclis de població clarament diferenciats: El barri de Mont-rodon, el barri de la Plana de la Madriguera i la vila de Taradell que presenta continuïtat urbana fins a les urbanitzacions de Goitallops al sud i de la Roca al nord.

Tavèrnoles
Tavèrnoles és un municipi de la comarca d'Osona, format per les antigues parròquies de Sant Pere i Savassona.

Tona
A Tona, hi ha una àmplia oferta de restaurants. També s'hi troba l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

Vic
La ciutat és famosa pels embotits, entre els quals sobresurt la llonganissa de Vic, si bé el més conegut és una de les seves variants comercials, el fuet. Cal destacar que el porc esdevé l'aliment bàsic de la gastronomia vigatana i osonenca sobretot gràcies a les característiques ambientals de la…

Vidrà
Vidrà és un municipi de la comarca d'Osona però pertanyent a la província de Girona. Fins al 1989 aquest municipi pertanyia a la comarca del Ripollès. També forma part de la comarca natural d'El Bisaura.

Viladrau
La Fira de la Castanya de Viladrau es celebra des de l’any 1995 amb la finalitat de desenvolupar una activitat comercial que conjumina cultura, natura i la recuperació d’un producte de la terra tan desconegut i tant nostre com és la castanya de Viladrau i del Montseny.
La comunitat Osonateca
Aquesta és la llista dels establimnets que actualments formen part de la nostra comunitat. Podeu utilitzar el menú principal per filtra-los per tipus.
Al casc antic, a tocar del Temple Romà, us obrim les portes del 80’s Spirit. Voleu viatjar en el temps i l’espai sense sortir de Vic? Us convidem a transportar-vos tres dècades enrere, en un local especialment ambientat, ple d’encant i de petits detalls, que siguis o no amant dels 80, no et deixarà indiferent. Vine a provar els nostres plats, resultat de la fusió de la cuina americana amb la catalana. Demana una hamburguesa Michael Jackson, Madonna, Prince, Mecano o qui prefereixis, un entrepà a l’estil Tortugues Ninja (un Donatello, un Michelangelo..), o un especial Dirty Dancing, Ghostbusters o Indiana Jones. Si ets més d’amanides, tapes o combinats, també tens varietat per triar. I si t’atreveixes amb les postres, pots acabar de rematar-ho amb un “Muerte por chocolate”, uns gofres o un brownie de caramel, tot amanit amb la millor música de l’època. Véns a provar-ho? T’hi esperem! WhatsApp per reserves 664 753 637 OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA 10% de descompte en tots els àpats. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Situat a la Plaça Major de Tona, cèntric, amb un parc infantil a prop i dues terrasses, el Bar La Plaça és un dels punts de trobada de molts tonencs, i també dels qui no ho són (tant joves, com de totes les edats). Pots venir-hi a esmorzar, dinar, berenar, sopar, prendre alguna cosa, fer un cafè… Fes-hi un entrepà o unes tapes, i no deixis de provar la nostra hamburguesa complerta! T’hi esperem! Bar molt cèntric (a la Plaça Major de Tona). Cuidem la qualitat dels nostres productes. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Restaurant i hostal, dirigit per una tercera generació de restauradors, amb 50 anys d’experiència, apostant sempre per una cuina tradicional, de mercat i catalana. A la carta, trobareu una gran varietat d’arrossos, cassoles.. i no us perdeu el pernil de jabugo! També podeu venir a fer una pizza, o demanar-la per emportar. Tenim menú diari, i menú de festius. Vine a provar els nostres arrossos i fideuàs. QUÈ S’HI POT MENJAR? AMED. ESTABLIMENT PROMOTOR DE L’ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA Més informació a www.amed.cat Amed és un Programa que té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració col∙lectiva. En els establiments Amed disposem d’una oferta gastronòmica pròpia de l’alimentació mediterrània, per un preu en la línia dels preus habituals de l’establiment. D’aquesta manera volem contribuïr a promoure uns bons hàbits entorn a l’alimentació (que sigui variada, saludable etc.). GALERIA FOTOGRÀFICA:
Fèlix Mendieta, que va estar durant quasi 14 anys al capdavant del restaurant de Puiglagulla, va encetar una nova etapa reobrint l’antic bar de Can Tarsó, a la Plaça de l’Hostal de Tona. Reconvertit també en restaurant, t’ofereix un menú de forquilla per esmorzars, menú diari el migdia de dilluns a divendres, i servei de carta els caps de setmana, com també paelles d’arròs per encàrrec. GALERIA FOTOGRÀFICA:
El Barmutet ha estat creat a partir d’una única idea, poder assaborir l’autenticitat del producte. Vermuts, vins, caves i cerveses seleccionades cautelosament per poder gaudir del sabor de la terra. Tapes, conserves, entrepans d’alta qualitat transportant-te al mar i a la muntanya. Organitzem diferents tastets per aprendre però sobretot per gaudir-ne. Maridatges per gaudir d’un bon àpat, tast de cerveses experimentant una explosió de sabors, gran selecció de caves, tria de vermuts segons les seves aromes… Local a tocar de la Plaça Major de Vic, davant de l’Ajuntament. Local en un ambient agradable en un entorn retro. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
La nostra cuina està basada principalment en els plats típics de la cuina tradicional italiana, amanides, pasta, pizzes, carn i les postres típiques com el tiramisú. Tots els plats estan elaborats amb productes que seleccionem acuradament, de productors italians i el frescos de productors de proximitat, per poder oferir la màxima qualitat. Ens trobem al centre històric de Vic, molt a prop de la plaça Major i de la Catedral, i el nostre local es caracteritza per un ambient familiar. Oferim la nostre carta, uns menús per a grups i per als mes petits el menú infantil. També acceptem peticions especials. Us esperem aviat al Barocchetto! Tenim servei a domicili. Podeu fer comandes a través de la web. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
bonÀrea compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari, desenvolupant totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris. Tota la nostra carn fresca, productes carnis elaborats, llet, productes làctics, ous i productes fets amb ous de les granges dels nostres socis i ramaders vinculats, són criats amb alimentació pròpia. Al nostre establiment de Tona hi trobareu tot tipus de productes de la millor qualitat i al millor preu, però també el millor tracte, aquell tracte familira, proper i de coneixença que només pots trobar a les botigues de poble. Ens trobareu molt a prop de la farmàcia de la Plaça de l’Hostal, a tocar del centre de Tona. Us hi esperem! Prodcute fresc, diari i de proximitat. Obert de dilluns a diumenge. Servei a domicili a les poblacions a prop de Tona. GALERIA FOTOGRÀFICA:
L’HERBORISTERIA DE TONA Si busques o t’interessen els productes ecològics i naturals, de proximitat, de qualitat, sense gluten, sense sucres, rics en vitamines, per a esportistes… et presento Ca la Rosalia, una botiga situada al Carrer Barcelona núm. 46 de Tona que fa més de 50 anys que està especialitzada en la venda d’aquest tipus de productes. ASSESSORAMENT PERSONALITZAT Ca la Rosalia busca el producte més adequat per a tu en base de les teves necessitats. ELS NOSTRES VALORS Els valors de Ca la Rosalia són: proximitat, fidelitat, empatia, dedicació i qualitat. És una botiga transparent amb l’objectiu de poder comprendre les qüestions i/o problemes del client/a i així poder trobar el producte adient. Ca la Rosalia t’obre les portes i t’espera perquè la puguis visitar aviat! Som una botiga especialitzada en el servei d’encàrrecs GALERIA FOTOGRÀFICA:
Ca la Teresona és una xarcuteria de Vic fundada l’any 1837 on sis generacions d’artesans han anat transmetent el secret de l’elaboració de pares a fills, millorant i actualitzant al llarg del temps els nostres productes i serveis per tal d’estar a l’avantguarda d’aquest món tan interessant del ram de l’alimentació. La nostra família produeix i supervisa personalment tot el procés d’elaboració i dessecació. Disposem d’una producció limitada, però treballant amb carns de proximitat i buscant sempre la màxima qualitat del producte que oferim al client. La dedicació i compromís amanits de tracte familiar són el segell que ha fet de Ca la Teresona un establiment amb una llarga història de tradició familiar al darrere, mantenint sempre les receptes i sabors tradicionals. Producte de qualitat d’elaboració pròpia i artesanal Confiança i tracte personalitzat al client GRUP CA LA TERESONA GALERIA FOTOGRÀFICA:
El restaurant Cal Batlle – celler i rebost és una masia ubicada en plena natura i tan sols a cinc minuts del centre de Manlleu. Disposa de diferents espais i menjadors preparats per acollir els vostres àpats i fer-los únics en un ambient agradable i relaxat. Aquest restaurant ofereix esmorzars de forquilla, entrepans, carns a la brasa i un menú diari de dimarts a divendres al migdia. Al vespre i els caps de setmana teniu a la vostra disposició la carta, on hi podreu trobar una gran varietat de tapes, coques, carns a la brasa i molt més. El restaurant Cal Batlle és un indret on gaudireu d’una experiència singular, un lloc on seure a taula pot ser molt més que menjar i beure. Esmorzars de forquilla. Brasa. Menú diari 12€. Cap de setmana i sopars a la carta. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Ja són més de 20 anys els que porto en el món del comerç. Can Codony va començar a Sant Joan de les Abadesses i ja fa 17 anys que sóc a Tona. Botiguera de vocació ja des de petita, faig cuina totalment casolana, de temporada i amb la il·lusió del primer dia (o més). Us oferim el menú diari a 5,50€ i el de festius a 6,95€. Els menús consten d’un primer i un segon a escollir entre tota la varietat que podeu trobar al nostre taulell, variant cada dia els plats. També tenim llegum cuit cada dia (sense additius, conservants ni sulfits), làctics naturals de la Granja Prat, postres casolans, begudes, aperitius i embotits artesans naturals, sense gluten ni lactosa. Podeu fer els vostres encàrrecs per a festes familiars, trobades d’amics… Menú diari: 5,50€ MENÚ DE NADAL I CAP D’ANY GALERIA FOTOGRÀFICA:
El restaurant Can Moreu va ser creat per Joan Casanovas i Mercè Minguez l’any 1977, van reformar la masia on els besavis havien fet de pagès durant anys. Els inicis de l’edificació es remunten cap a l’any 1700 on la masia només era una petita construcció per a guardar-hi carbó i llenya, posteriorment es va habilitar com un hostal per carrabiners, i el van anomenar hostal del Trenc ja que s’ubica en una cruïlla. Actualment el regenta Xavier Casanovas i la seva família sense canviar l’estil propi del restaurant creat pels pares. Can Moreu és un petit restaurant familiar on les parets de pedra i les bigues de fusta contrasten amb quadres paisatgístics creats per l’artista Joan Casanovas el fundador del restaurant. La masia és d’estil rústic i els seus petits detalls el fan acollidor perquè el client pugui passar una bona jornada assaborint els millors plats de la nostra cuina catalana. Pel que fa a la cuina, volem mantenir les arrels de la nostra cuina i continuar amb la forma de fer dels pares, per això no hem perdut l’essència mantenint la brasa de carbó d’alzina natural on coem les nostres famoses carxofes a la brasa i la millor […]
Masia catalana del segle XII, envoltada de natura i d’un paisatge immillorable. Oferim cuina catalana especialitzats en carn a la brasa amb carbó vegetal i menjars de la terra. Prova les nostres especialitats com el filet de vedella de Girona, l’entrecot a la brasa, el xai, els guisats, o els plats de temporada com els bolets, l’escudella, els calçots, les amanides… Tot regat per vins i caves catalans. També tenim menús per grups, a partir de 23€. I els dijous i divendres al migdia fem menú diari a 10.50€ Menú per a grups, menjadors privats i nova sala per a grans esdeveniments. OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Un xarrup de la casa gratuït! QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
A Cansaladeria Puidollers us oferim un gran assortit de carns fresques d’alt nivell, embotits fets a casa, amb la màxima qualitat i també tot el que necessiteu per cuinar-los. Tot això, a més, a un preu ajustat. També tenim servei a domicili. Elaboració pròpia. Productes casolans i de Km0. Servei a domicili. Només carn de 1a qualitat. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Us presentem la Carnisseria Esther, establiment de Taradell que data del 1971, comptant ja doncs amb més de 50 anys d’història. Especialitzats en elaboració pròpia, podeu trobar-hi diferents tipus de carn així com també embotits, formatge, altres queviures i congelats. També tenim fruita i verdura fresca. I per qui no vulgui o no pugui cuinar, tenim un assortit de plats preparats amb propostes per tots els gustos que variem a diari. Carn d’elaboració pròpia. Menjar preparat. Servim a domicili. Comandes per WhatsApp LES NOSTRES CARNS (XAI, POLLASTRE, PORC I VEDELLA): MEJAR PREPARAT: FRUITA I VERDURA: QUEVIURES:
Des de fa 4 generacions que la nostra família té cura d’aquest petit hostal situat al municipi de Vidrà, al nord de la comarca d’Osona, entre la Garrotxa i el Ripollès. Tenim una cuina molt casolana, amb les patates farcides conegudes arreu, els nostres canelons o les amanides de temporada. La nostra cuina és una cuina casolana, poc sofisticada i sense complicacions. La carta del restaurant de la fonda compta amb un extens assortit de plats típics de la comarca, entre els quals destaca la seva especialitat: les patates farcides, així com també conill de l’àvia, carn a la brasa i guisada, amanides variades… Especialitat en esmorzars de forquilla. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
En ple centre de Vic, a l’edifici de la Casa Comella, us atendrem a l’ entorn històric del Casino de Vic amb una acurada cuina catalana de mercat. A banda dels nostres menús i de la carta, oferim servei de càtering i menjar per emportar. També disposem d’una sala modernista per a celebracions d’empresa o particulars amb capacitat de fins a 100 persones. Us hi esperem! QUÈ S’HI POT MENJAR? Menú feiner 12’90€ IVA inclòs Menú executiu mig dia feiners a 17’85€ IVA inclòs Menú Casino la resta de serveis a 23,90€ IVA inclòs GALERIA FOTOGRÀFICA:
Botiga centenària de venda de vins i fabricació de cervesa artesana “Cervesa Cingles”. Des del 2022 hem obert un espai vermuteria per seure i disfrutar “in situ” dels nostres productes. Botiga de vins amb espai degustació. US POT INTERESSAR GALERIA FOTOGRÀFICA:
Al bell mig del casc antic de Vic, en l’espai emblemàtic d’una antiga casa restaurada del segle XVII i a pocs metres de la portalada de l’església romànica de Sant Sadurní (actual església de la Pietat), neix el restaurant El Bàcul. Ja ho deveu haver sentit a dir: “Vic, ciutat dels Sants”! I és precisament Sant Sadurní, que dóna nom al carreró on es troba, el que ha inspirat el nom d’aquest restaurant, que fa referència al bàcul, el clàssic bastó que solen portar a la mà els bisbes i amb el qual s’acostumava a representar a aquest sant. El seu xef David Garriga, amb més de 15 anys de trajectòria en el món de l’hostaleria, defineix la seva cuina com a cuina honesta, de qualitat i de proximitat. Basada en productes locals, frescos i de mercat, fugint dels processats i coneixent l’origen de cada ingredient, la cuina d’El Bàcul torna als orígens, inspirada en la tradició catalana, però amb un toc contemporani que no us deixarà indiferents. Cuina honesta, de qualitat i proximitat amb pinzellades contemporànies. QUÈ MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Encara no ens coneixes? Vine a descobrir un dels llocs més emblemàtics de Vic. Un bar musical i braseria. Hi trobaràs bon ambient, una relació qualitat preu immillorable, música en directe i la nostra terrassa, amb un entorn agradable i distès. Per sopar o fer el got, per trobades de colles… Tapes, entrepans, coques gratinades, carta, menús per a colles, futbol, sala privada begudes variades… De tot i més a l’Orfeó! OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Descompte del 5%. GALERIA FOTOGRÀFICA:
L’avi Furriol de Fussimanya era carboner en els boscos de la zona, i feinejava fins l’entorn de Sant Pere de Casserres, el Pla de la Sala o el Bac de Sau. El Restaurant-Braseria Carbó vol homenatjar la seva figura i la de tots els carboners del país que passaven llargues estades dels mesos d’hivern en barraques als boscos de faig, alzina i roure per obtenir les sàrries plenes de carbó. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Tot va començar al 1970: En Josep Mas Barjuan i la Pilar Muntal Font posaren amb il·lusió les primeres pedres del que és ara el Restaurant El Castell. Durant 9 anys (1970-1979) amb esforç, sacrifici i dedicació vam aconseguir: un somni i un futur. Agraïm la vostra confiança i esperem continuar amb les mateixes ganes i il·lusió, gaudint de la vostra companyia. QUÈ S’HI POT MENJAR? Menú diari: 12,00€. GALERIA FOTOGRÀFICA:
El Graeller Rialler càtering és una empresa que ofereix solucions gastronòmiques per a cada ocasió des de fa més de 15 anys. Fem: Trobades familiars Dinars amb amics Casaments de festa major Àpats multitudinaris Esdeveniments d’empresa/coorporatius Disposem d’una selecció de menús per tal de facilitar el màxim cada esdeveniment. Tenim solucions tant pel què fa a espais on fer les trobades, paraments, coberteria, etc.. i també per a assessorament en la coordinació. A nivell de filosofia gastronòmica parlem de la senzillesa com un gran valor, del producte d’osona, la cuina tradicional sense grans invents, aquests són els eixos principals de la nostra cuina. Després això s’ha d’acompanyar d’un tracte humà pròxim i sense complexos. Del tu a tu, de la mirada sincera. Els nostres serveis es divideixen en 2 grans blocs: Serveis a domicili/delivery: S’encarrega un menú per a grups i el dia i hora pactada es porta al lloc on el client desitja. (Grups de 20 comensals) Servei “in situ”: Un cuiner es desplaça al lloc on el client desitja i es cuina tot al moment. És un servei pensat per a grups mitjans (80 a 200 comensals) Des del març del 2018 que tenim LA FOGONERA, una arrosseria “take […]
Espai lúdic amb moltes opcions: Restaurant (braseria i plats del moment). Sala de festes amb opció de festes privades (aniversaris, empreses…). Escola de ball per aprendre o millorar! Restaurant, sala de festes i escola de ball. GALERIA FOTOGRÀFICA:
El Restaurant Gurri Xic es troba enmig de la natura i en un paratge natural encantador. Oferim un servei de menú i carta de dimecres a diumenge. Treballem amb productes de proximitat i de la terra. Disposem de menjadors de gran capacitat i oferim uns menús especials per a grups. Ideal per a passar un dia en família i menjar bé. Som especialistes en calçotades i cargolades. Menús per a casaments, batejos, comunions… Zona jardinada per a la mainada. QUÈ S’HI POT MENJAR? Menú diari: 14€ Menú cap de setmana: 24,50€ GALERIA FOTOGRÀFICA:
Restaurant de l’Hostal del Molí és un negoci familiar dedicat a la restauració des de l’any 1970, iniciat pels pares i amb la continuïtat dels fills, situat a l’antiga N-152, a la població de Gurb. Hi trobareu cuina casolana i tradicional, amb esmorzars de cassola i brasa, amb menú diari i amb un estil tranquil. Amb un local amb capacitat per 160 comensals, on durant l’any s’hi celebren esdeveniments com la castanyada, Sant Joan, la revetlla de Cap d’Any, calçotades, oferint, també, sopars amb ball. També, per encàrrec previ, oferim menús per a grups, celebracions o trobades familiars o d’altres. MENÚS D’EMPRESA I DE CAP D’ANY 2022 GALERIA FOTOGRÀFICA?
En els seus inicis, en la llunyania del temps, quan l’únic vehicle de transport era la típica diligència, es coneixia com L’Hostal d’en Pinós. La seva cuina, casolana, acurada i tradicional fou molt popular i apreciada. De tal manera que el seu nom va anar creixent i expandint.se, adquirint gran anomenada en el transcurs dels anys. En aquesta mateixa línia, avui segueix oferint el seu esmerat servei i presenta al vianant que s’hi detura, no solament l’excel·lent cuina de sempre, sinó aquelles especialitats de gust exquisit, que no poden faltar en una bona taula. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Cuina catalana, mediterrània i de proximitat. Menús diaris, menús de cap de setmana i esmorzars de forquilla cada dia. Carns i peixos frescos cuinats amb carbó d’alzina. Menjar per emportar a casa . Especialitats amb arrossos i cargols. Menjador privat per a grups. Facilitat d’aparcament. Arrossos, cargols, chuletons, peixos frescos, menús, esmorzars de forquilla, i carns brasa amb carbó d’alzina. Menjar per emportar. OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Us convidem als xupitos! QUÈ S’HI POT MENJAR? MENÚ DEL DIA . MENÚ DISSABTE. MENÚ FESTIU DE TEMPORADA. MENJAR PER EMPORTAR. GALERIA FOTOGRÀFICA:
El Restaurant Pedagògic: En aquest centre, els alumnes cursen estudis relacionats amb el camp de la gastronomia. Un dels instruments fonamentals de la formació és el restaurant pedagògic. Amb un equip de professionals de la cuina al capdavant, el restaurant és el banc de proves dels estudiants que, d’aquesta manera, tenen un contacte directe amb el públic, tant pel que fa a l’aspecte gastronòmic com pel que fa a la vessant de servei. Per tant, és al restaurant on es posen en pràctica els coneixements adquirits. Cal entendre, per tant, el restaurant de l’Escola d’Hostaleria d’Osona com una eina de gran valor pedagògic en el marc d’un centre educatiu especialitzat, on coincideixen l’afany d’aprenentatge i superació dels estudiants amb el plaer gastronòmic dels comensals. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Especialitat en creps bretones elaborades amb farina de fajol. Treballem amb farines ecològiques. Tenim servei de cafeteria. Especialitzats en creps bretones. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Som la Cristina i en David, i ara ja fa 5 anys, des de que vàrem obrir el 2016, que regentem El Castell. El nostre pa Al Forn-Pastisseria El Castell hi trobareu el pa de “tota la vida”, pa elaborat de forma artesanal, amb massa mare i llargues fermentacions, que el fan únic en sabor i en potencien una millor i més llarga conservació. Tot això amb aquest gust especial que només tenen els productes fets amb molt d’amor, fruit de quan un fa del seu ofici una passió, i amb el bagatge de més de 25 anys d’experiència. Som especialistes en pa de pagès, però també fem altres especialitats per encàrrec, entre les quals hi trobareu el pa de cereals, d’espelta, de blat de moro amb pipes, de sègol, de nous, així com també motlles i pans rodons integrals amb cereals. La nostra brioixeria i pastisseria Coca, brioixeria i pastisseria a diari. Magdalenes: normals, de xocolata i integrals. Els diumenges tortells de nata, crema i trufa. Ensaimades de Mallorca els caps de setmana. Pa elaborat de forma artesanal, amb massa mare i llargues fermentacions. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Empresa dedicada a la preparació d’entrepans de la màxima qualitat, intentant mantenir la proximitat dels nostres productes i amb una àmplia varietat de cerveses i salses de diferent nivell de picant. Ràpid, bon serveim, qualitat i netedat. GALERIA FOTOGRÀFICA:
El restaurant Fussimanya va ser fundat al 1971 per Rossend Viladecàs i Dolors Pascual. Va ser tal l’èxit de la cuina de Fussimanya i del paratge natural que l’envoltava i l’envolta que ha permès a esposa i fills mantenir i millorar els valors, el saber fer i el bon tracte d’aquesta casa. Masia tradicional catalana dins de l’espai natural Guilleries-Savasona (Vall de Sau-Collsacabra). Amb un ambient familiar i pels negocis, ha sabut agrupat la fórmula gairebé impossible en els nostres dies: qualitat, quantitat i preu. OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Cafè gratuït en tots els àpats per al titular de la targeta. QUÈ S’HI POTS MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Hostal de Tona, amb habitacions molt confortables i recentment renovades, amb wifi, televisió i bany complert. Disposem d’habitacions individuals, dobles, i triples. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Kakau és una petita botiga a tocar de la Plaça Major de Vic on hi podreu trobar una àmplia gamma de productes amb un denominador comú: la xocolata. Ja sigui en forma de bombons, rajoles o bombolletes , el nostre producte estrella, si us apassiona el món de la xocolata aquest és el vostre espai. A part dels nostres productes habituals, els nostres clients tenen a la seva disposició un servei de personalització per poder fer muntatges de xocolata per esdeveniments especials, com per exemple aniversaris, batejos, casaments etc. Així mateix no deixem d’oferir per Nadal i Pasqua productes relacionats amb la tradició d’aquestes festes com els torrons o les mones, i altres detalls que donaran a les vostres celebracions un toc especial. Àmplia gamma de productes relacionats amb la xocolata. QUÈ HI PUC TROBAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
El restaurant La Bisaura és al poble de Sant Quirze de Besora. Antigament El Bar Bisaura era el punt de trobada del poble i el bar de l’estació de tren, ja que aquesta es a prop. La família propietària de l’edifici també tenia una empresa de taxis i autobusos, que es dedicaven a portar treballadors d’una fàbrica tèxtil, Tèxtil Tomàs, i els turistes que venien amb el tren cap a Santa Maria de Besora i Vidrà. L’edifici data de principi del segle XX i fou rehabilitada el 2002. El nom del restaurant ve donat per pertànyer a la subcomarca del Bisaura. Al ser una empresa de dones l’hem transformat en La Bisaura. Hi trobareu un ambient acollidor, agradable i familiar. Hi fem una cuina creativa, de mercat i elaborada, amb bona presentació de plats i una bona relació qualitat-preu. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Vols celebrar el teu aniversari? Vols fer una presentació d’un llibre o la presentació d’un producte? Necessites un espai on fer un sopar molt especial? Tens una festa en ment i no saps com acabar de donar-li forma? La Blava és un espai polivalent al bell mig del casc antic de Vic ubicat dins una casa senyorial del segle XXIII. La sala està completament equipada i disponible per llogar per hores o per dia, amb possibilitat de realitzar-hi esdeveniments i celebracions de tot tipus, tant personals com d’empresa. També oferim servei de càtering perquè si així ho desitges podem venir a casa teva o l’espai que tu triïs per ajudar-te a fer realitat d’una manera especial, aquella celebració o acte que tens pensat. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per demanar-nos preus i condicions. Possibilitat d’ús de cuina o bé servei de càtering personalitzat. Lloguer d’espai per dia sencer, matí, tarda o hores. Espai de 100 m2 amb capacitat màxima per 40 persones. Possibilitat de festes i esdeveniments personalitzats a cases particulars o a l’espai que el client disposi. GRUP CA LA TERESONA GALERIA FOTOGRÀFICA:
Botiga especialitzada en venda de cupcakes, rebosteria artesana i productes de pastisseria creativa cent per cent personalitzats. Tenim productes de venda directa diària, però la majoria del nostre producte és per encàrrec. També oferim tallers i festes infantils. Especialització en cupcakes i pastissos decorats. OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA 10% de descompte. QUINS PASTISSOS PUC COMPRAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
En Juan Manuel i la Julia, que regentaven l’emblemàtic restaurant La Ferreria de Tona, varen encetar l’agost del 2019 una nova etapa amb l’obertura d’un nou restaurant, situat molt a prop del centre de Tona, i a tocar de la sala cultural i polivalent La Canal. Us ofereixen cuina mediterrània i de proximitat, amanida amb la il•lusió i l’esperit de sempre, amb menús diaris i de cap de setmana i carta els divendres i dissabtes. També preparen tapes per emportar i ofereixen menús per a grups així com també la possibilitat d’organitzar-hi convits i celebracions. No dubteu en demanar-los informació. Per reserves cal trucar (no s’admeten per correu electrònic). Menú diari i de cap de setmana i carta divendres i dissabtes. Ambient acollidor i bona relació qualitat preu. QUÈ S’HI POT MENJAR? Menú diari: 14€ Menú cap de setmana: 22€ GALERIA FOTOGRÀFICA:
Bar La Cerve: Cerveseria i tapes. Restaurant El Drau: Cuina creativa de mercat. Menú diari: 12,00€ Menú cap de setmana: 25,00€ QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Restaurant especialitzat en creps. També amanides i torrades. Més de 50 tipus de creps, tant dolces com salades. També fem gofres boníssimes. Si voleu, també tenim creps i gofres sense gluten. No es fan reserves de taules. Creps i gofres sense gluten! GALERIA FOTOGRÀFICA:
Si teniu pensat fer un bon dinar amb la parella, o una trobada amb familiars i/o amics a casa, i no voleu entrar a la cuina, som la vostra millor opció: Som l’arrosseria de paelles per emportar de la Comarca. Una cuina en directe on encarregues i a l’hora pactada ens vens a recollir el teu arròs. Som al mig de la Comarca a Gurb. Disposem d’una amplia carta de productes, tant aperitius freds i calents, arrossos, fideuàs i postres per llepar-se els dits. A més tenim un celler pensat per maridar amb la vostra elecció. També juguem amb els productes de temporada per a fer més dinàmica la nostra feina! Portem més de 15 anys en l’ofici de cuinar, treballem amb productes locals i també amb proveïdors del peix de la comarca. Tots els nostres envasos que utilitzem són compostables i ens esforçem per què siguin elegants un cop es presentin a la vostre taula. Per tant si teniu pensat fer un bon dinar amb la parella, o una trobada amb familiars i/o amics a casa, i no voleu entrar a la cuina, som la vostra millor opció. Parlem-ne! QUÈ S’HI POT MENJAR? A la carta de la […]
La Nonna Jovita és fruit de la il·llusió d’en Xevi, la Montse i en Toni, companys i amics des de temps immemorables. Va néixer el 14 de Maig del 2011, i deu el seu nom a l’esforç i tenacitat d’una dona que, tot i les moltes adversitats de la vida, va aconseguir tirar endavant el seu gran projecte, la seva família. Ara, després de la prematura marxa d’en Xevi, som la Montse i en Toni els encarregats de continuar aquest somni, esforçant-nos dia a dia per fer que la Nonna Jovita continuï creixent ben ferma i ben arrelada. Pizzes a domicili: de dijous a diumenge Repartim a Taradell, Sta. Eugènia de Berga i Montrodón OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Cafè i xupito gratuït! QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
BOTIGA ECOLÒGICA A La Nunu trobaràs tot el què necessites per tenir una alimentació sana i equilibrada. Productes sense sucres, sense gluten, rics en nutrients, sense additius ni pesticides… A més, articles d’higiene personal i de neteja respectuosos amb el medi ambient i amb la teva pell. DIETÈTICA I NUTRICIÓ Sóc dietista i naturòpata, per tant us puc ajudar a endreçar les vostres dietes, hi hagi o no una patologia associada. Per esportistes, embarassades, nens i adults amb mals hàbits. Menjar és el primer i més important graó per estar sans. ASSESSORAMENT D’EMPRESES T’ajudem a implantar sistemes d’assegurament de la qualitat alimentària, sol-licitar autoritzacions sanitàries, disseny i revisió d’etiquetes, disseny i desenvolupament de nous productes alimentaris. Tot plegat des d’una doble visió, la salubritat dels aliments però també controlant l’impacte ambiental que se’n deriva. VINS I LICORS A la nostra botiga podràs gaudir d’una selecció de vins i caves ecològics i naturals. I si ho prefereixes, pots gaudir del nostre espai de degustació i tast on podràs prendre una copa de vi, degustar cervesa artesana, assaborir una infusió o gaudir d’un suc natural. També organitzem tasts, xerrades i aconteixements per particulars i per empreses. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Local situat al centre de la ciutat al costat de la Plaça, esmorzars amb entrepans, pastes, sucs… Menú migdia amb cuina casolana i productes de temporada per només 10,80€. Menú de dissabte amb plats més elaborats i carta variada per 14€. Dissabte nit, carta d’amanides, carns, peixos, i pizzes a preus populars. OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Per cada 10 menús diaris, un de gratuït. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Taverna en el casc antic de Vic independentista, especialitzada amb plats típics dels Països Catalans on podreu tastar el millor de cada racó. Productes del país: arrossos, carn, peix i embotits… Ideal per a reunions i àpats de grups, amb plat del dia i assortit de cerveses catalanes. No dubteu en visitar-nos! Tenim servei a domicili. Podeu fer comandes a través de la web. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
En el restaurant de La Torre del Vilar podeu menjar a la terrassa o dins al menjador. És un lloc tranquil i amb poca capacitat. A l’hivern, podreu gaudir d’un àpat al costat de la llar de foc. La casa rural de la Torre del Vilar està ubicada dins la mateixa casa senyorial d’època molt ben conservada amb tot el mobiliari original de principis del segle passat. Casa senyorial amb molt d’encant convertida en hotel i restaurant. Receptes tradicionals de cuina catalana. QUÈ S’HI POT MENJAR I RESERVES MENÚ EL RESTAURANT DE LA TORRE DEL VILAR EN IMATGES ALLOTJAMENTS EN HABITACIONS A La Torre del Vilar disposem de 7 Habitacions, totes elles molt àmplies i perfectament acondicionades, amb bany, calefacció, aire condicionat, televisió LCD, terrassa etc. Una a la planta baixa, la dels avis, perquè s’hi pugui accedir amb cadira de rodes i totalment adaptada. ALLOTJAMENTS A L’APARTAMENT Apartament totalment reformat en una Masia de pagès Catalana del segle XV, parets de pedra de 60 centímetres de gruixut, arcs originals en finestres i parets, entorn rural amb molt bosc i natura per passejar i respirar aire pur. Gran terrassa amb moltes vistes per relaxar-se gaudint d´un dinar o senzillament llegir. […]
Us presentem La Xocolatona una botiga especialitzada en pastisseria personalitzada on podeu endolcir qualsevol moment amb una gran varietat de productes per encàrrec com ara pastissos, galetes decorades, cupcakes, brownies… No deixeu de visitar-nos i demanar-nos pressupost pels vostres encàrrecs. Fem també pastissos per casaments, batejos o comunions, així com també tot tipus de celebracions. Al nostre establiment també us oferim servei de cafeteria, fleca i brioixeria, que podeu endur-vos o degustar en el mateix local, acondicionat perquè us hi sentiu com a casa, en un ambient tranquil i agradable. Us hi esperem! Especialitzats en pastisseria personalitzada per encàrrec. GALERIA FOTOGRÀFICA:
El bar-restaurant de l’Atlàntida ofereix un servei específic per cada moment del dia: servei d’esmorzars, aperitius i vermuts, menú de migdia amb cuina de mercat a 14,50€, i dissabtes a 18,50€, berenars i entrepans, i sopars a la carta a partir de les 20.00h, amb una cuina molt variada (tapes, arrossos i amanides, carn i peix de 1a qualitat); a la nit se serveixen copes, amb una gran varietat de gintonics. A part del menjador principal i el menjador exterior (terrassa), comptem amb sales privades dins el recinte del teatre Atlàntida, aptes per celebrar-hi àpats privats, de caire empresarial, familiar i/o convencions. També s’ofereix servei de càtering. Ambient agradable i un espai ampli i immillorable amb vistes al Montseny. Menú diari: 14,50€ Menú dissabte: 18,50€ QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
L’any 1956 obrí les portes a Tona el restaurant 4 Carreteres, un hostal familiar, de cuina tradicional catalana. 50 anys més tard aquest establiment s’ha convertit en un punt de trobada familiar, d’amics, de feina …. Encara avui, la tercera generació manté el compromís d’oferir els nostres clients els plats més tradicionals de casa nostre utilitzant sempre, els millors productes de la terra. CAFETERIA Hi trobareu entrepans freds, calents, pastes, croisanteria, xuxos, esmorzars de forquilla, plats combinats, pizza, menú diari… RESTAURANT Podras degustar gran varietat de plats desde amanides, carn a la brasa, paellas, cuina elaborada…i també oferim menús diaris. HOSTAL Punt estratègic per transportistes, passants, excursionistes que busquin un lloc de pas per descansar SALA POLIVALENT Espai ideal per celebrar actes esportius, reunions d’empreses, festes per grups, celebracions familiars…. OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Copa de cava de benvinguda en tots els àpats! QUÈ S’HI POT MENJAR? Menú diari: 11,85€ Menú festius: 13,85€ GALERIA FOTOGRÀFICA:
L’ESPAI Bar-restaurant situat al polígon industrial de Folgueroles, comarca d’Osona, va obrir les seves portes el 7 de Setembre de l’any 2000, per donar un servei al públic en general de la comarca i comarques veïnes, que per un motiu o altre es desplacen a la nostre població. Amb nosaltres podreu gaudir de bon tracte, ja que disposem d’un ambient molt familiar i acollidor en un local ampli com el seu nom indica, amb grans finestrals, i per la seva ubicació, anar-hi en cotxe no suposa cap problema perquè hi ha facilitat per aparcar. A L’Espai es pot gaudir d’una selecció d’entrepans freds i calents i també d’esmorzars de forquilla. Al mig dia de dilluns a divendres fem un menú diari i plats combinats així com els divendres nit i dissabte migdia i vespre, al cap de setmana també disposem de carta. QUÈ S’HI POT MENJAR? PREUS Menú diari: tres plats, postres, beguda i cafè 12,50€. Menú econòmic: 9,80€. Menú dissabte: 16,00€. Carta preu mig: de 15 a 20€. GALERIA FOTOGRÀFICA?
MANLLEUET CERVESERIA RESTAURANT és el lloc ideal per anar a prendre alguna cosa i degustar la nostra àmplia carta de cerveses d’arreu del món que constantment anem renovant. Tenim la Serpent IPA, en edició exclusiva per al nostre local i elaborada sense cap additiu, sense filtrar i sense pasteuritzar. de forma totalment artesana, la qual cosa garanteix la qualitat del producte. També et proposem que vinguis al migdia a fer un dinar al teu gust amb les diferents opcions que t’oferim tant entre setmana com el cap de setmana. o que t’entaulis per a una nit de tapes per sopar. A més fem uns entrepans excel·lents i amb productes de la terra, molts d’ells ben originals però també fem els de sempre. Fem menús per colles. Som a la plaça de Manlleu des de 2015 i disposem de terrassa. Cerveses d’arreu del món. Nit de tapes. Programació de música en viu. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
El restaurant Mas Monells, de la mà de l’equip de l’antic Cal Jutge, està ubicat a Sant Bartomeu del Grau, a la carretera de Vic a Olost. Té un ambient molt acollidor i molt d’encant, amb unes vistes magnífiques del Lluçanès. Especialitzats en cuina catalana tradicional casolana elaborada amb productes de mercat. 𝗘𝘀𝗺𝗼𝗿𝘇𝗮𝗿 divendres, dissabte i diumenge 𝗗𝗶𝗻𝗮𝗿 cada dia, menys dimarts i dimecres 𝗦𝗼𝗽𝗮𝗿 divendres i dissabte GALERIA FOTOGRÀFICA:
El restaurant Piguillem és una masia situada en un petit paradís a tocar de mà. Envoltat de natura i de jardí, l’establiment presenta una màxima versatilitat: d’una banda permet fer celebracions de tot tipus amb exclusivitat i, de l’altra, també la funció de restaurant amb carta. Dues modalitats per a cada ocasió, amb la finalitat d’oferir un servei de màxima qualitat, amb productes vinculats estretament amb el territori i l’entorn: tenim hort propi i carn de criança pròpia. L’ambient agradable i discret afavoreix que sigui també un espai ideal per a trobades de negoci i reunions de treball. L’elaboració dels nostres plats és variada i comprèn des de la imaginació de la cuina d’autor fins a la cuina tradicional de casa nostra. Podem oferir preus molt ajustats perquè disposem d’una àmplia infrastructura. No dubteu en contactar-nos i us informarem! OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA Per a grups grans, per cada 10 persones, la número 11 de regal. QUÈ S’HI POT MENJAR? CARTA Disposem d’una carta molt variada tan a nivell gastronòmic com de temporada. Tots els productes són de criança pròpia, del territori o de Km0. Apostem per una cuina saludable i natural on cada producte té el seu gust […]
El +Barmutet ha estat creat a partir de l’escència del Barmutet. La idea del local és poder assaborir l’autenticitat del producte. Vermuts, vins, caves i cerveses seleccionades cautelosament per poder gaudir del sabor de la terra. Tapes, conserves, entrepans d’alta qualitat transportant-te al mar i a la muntanya. Organitzem diferents tastets per aprendre però sobretot per gaudir-ne. Maridatges per gaudir d’un bon àpat, tast de cerveses experimentant una explosió de sabors, gran selecció de caves, tria de vermuts segons les seves aromes… Tastets Maridatges Tast de cerveses ET POT INTERESSAR GALERIA FOTOGRÀFICA:
NOMAD neix gràcies a la il·lusió i l’atreviment d’un equip jove i dinàmic. Al centre de Vic, ubicat a la Plaça Major, trobem un restaurant desenfadat, fresc i alhora elegant. Una cuina de mercat amb productes de proximitat són la base de plats originals i amb tocs de fusió dirigits a tot tipus de públic. Cada plat cuida la qualitat dels seus ingredients així com la seva presentació. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
La nostra es una cuina elaborada basada principalment en plats de cuina mediterrànea i la complementem amb els plats de productes de temporada. Tots els plats estan elaborats amb productes que seleccionem acuradament, de productors de proximitat, per poder oferir la màxima qualitat. Ens trobem al centre històric de Vic, molt a prop de la plaça Major i de la Catedral, i el nostre local es caracteritza per un ambient familiar i decorat amb mobiliari antic. Oferim un menú diari, uns altres per els cap de setmana i per als mes petits el menú infantil. També oferim opcions per grups i acceptem peticions especials. Us esperem aviat a la Òpera barroca! QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
A tocar de la Plaça de l’Hostal i molt a prop del centre de Tona, hi trobareu la Peixateria Bet. Hi trobareu productes de qualitat i un tracte proper i personalitzat. A banda del peix fresc, hi trobareu pesca salada i hamburgueses de peix casolanes, entre d’altres. Us hi esperem! Es pot encarregar per Whatsapp – 686695614 GALERIA FOTOGRÀFICA:
Peixos Tona és un comerç dedicat a la venda de peix fresc, marisc i congelat, on hi podràs trobar de tot. I el que no hi trobis ho pots encarregar. Des de l’any 2007 que vàrem obrir les portes, el nostre objectiu ha estat sempre fer feliços als nostres clients. A Peixos Tona gaudiràs del tracte personalitzat més pròxim i amb l’experiència de més de 20 anys. VISITA LA BOTIGA! GALERIA FOTOGRÀFICA:
Pepeta Vilaró
Alimentació per viure millorMENÚS ADAPTATS A DOMICILI Alimentació saludable per gaudir d’una millor qualitat de vida, mantenir la independència i allargar l’estada a casa. A PEPETA VILARÓ volem mantenir el llegat de les nostres àvies, i per això dissenyem menús que us fem arribar al vostre domicili amb l’objectiu de fer la vida més fàcil a les persones que més ho necessiten. Oferim una manera personalitzada d’accedir a menús nutritius amb un grau d’atenció individualitzada a l’hora de gestionar l’entrega, recollir els envasos reutilitzables i regenerar els menús que entreguem refrigerats. Menús per viure millor EL NOSTRE SERVEI SALUT FÍSICA I EMOCIONAL Per a gent gran, persones dependents, amb mobilitat reduïda i/o diversitat funcional, amb o sense patologies associades. PLANS NUTRICIONALS Plans nutricionals per a persones amb requeriments especials amb l’assessorament dietètic de la Fundació Alícia. CUINA PROFESSIONAL Menús terapèutics equilibrats, cuinats per xefs professionals, que s’adapten a les condicions de salut de cada persona. DE PEPETA A LA NEVERA Entrega dels menús refrigerats en tres visites setmanals, col·locació i endreça dels menús a la nevera, gestió dels àpats no consumits i recollida dels envasos reutilitzables. FÀCIL REGENERACIÓ Regenerador de baix consum, que manté la temperatura dels plats a 65º, escalfa els aliments […]
Petit Bistro és un nou concepte de bar-restaurant especialitzat en cuina gourmet a preus assequibles. Un lloc on viure bons moments envoltants d’un ambient jove i agradable, entre plats per compartir i per acompanyar qualsevol ocasió, reunir-se i passar una bona estona al voltant d’una taula. Modern i acollidor alhora, disposa d’una carta senzilla que varia sovint adaptant-se als productes de temporada. Ideal per qualsevol moment del dia, disposa també de combinats i vermuts, que podràs degustar en el seu interior o a la terrassa. Casual food at Plaça Major de Vic QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Pizzeria amb més de 20 anys de tradició a Tona, amb una oferta molt variada, d’elaboració artesana i amb ingredients de qualitat i de km 0. A part de les pizzes de la carta, també pots demanar-nos la que vulguis al gust, amb els ingredients de que disposem, com també personalitzar la massa, depenent de si t’agrada més fina o més gruixuda. També tenim entrepans per a tots els gustos, paninis (xapata oberta al forn), amanides i també pasta, entre d’altres coses. Consulta la nostra carta i truca’ns! Estem especialitzats en el servei a domicili. Servei a domicili dins i fora de Tona en l’horari habitual. Tancat per vacances del 14 al 28 d’agost. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Som Racó de l’Ibèric, una botiga familiar especialitzada en la venda de productes ibèrics de qualitat, d’Extremadura, de Guijuelo, de Córdoba, així com també, una àmplia gamma de formatges, vins, conserves,foie, sobrassada artesanal de Mallorca, delicatessen… Tots aquest productes tenen una procedència que garanteix la seva qualitat. Venem pernils tant per peces com al detall. Ens trobareu a la Plaça Major de Vic, on atenem els clients de forma personalitzada i amb un tracte amable. A més disposem d´una zona de degustació i terrassa a l’aire lliure. Us convidem a tots a visitar-nos i a gaudir dels productes que us podem oferir que de ben segur, us agradaran. Pernil ibèric, formatges, vi, cava, conserves i embotit de la terra. GALERIA FOTOGRÀFICA:
Amb una història que comença el 1973, trobareu a Calldetenes el Restaurant El Roser. Especialitzats en cuina catalana podreu triar entre una carta amb plats per tots els gustos així com paelles d’arròs variades que també podeu demanar per encàrrec i us les fem al gust. I si el que busqueu és un lloc on fer esmorzars de forquilla, no deixeu de venir-hi a provar el nostre cap i tripa, les galtes de porc, les mandonguilles amb sípia o la cassola de vedella. També tenim servei de bar-cafeteria amb terrassa. Us hi esperem! Al vostre servei des de 1973 Cuina tradicional catalana Menú diari Pàrquing pels clients GALERIA FOTOGRÀFICA:
Restaurant ubicat a Orís, de segona generació familiar, amb un fort compromís en el producte de primera qualitat i de proximitat. Ideal per trobades familiars i convencions d’empresa. Servei de carta, menú degustació i també menú diari de dimarts a divendres per 16€. QUÈ S’HI POT MENJAR? La cuina de l’Auró s’actualitza d’acord als productes de temportada (la patata del bufet i la tòfona a l’hivern, les múrgoles a la primavera, els ceps a la tardor, entre d’altres). Per altra banda, l’afició al món del vi per part dels germans propietaris fan de la bodega un ampli ventall d’opcions. Deixa’t aconsellar. El menú diari inclou tres plats (entrants, primer plat, segon plat), postres i beguda. Ideal per aquells que quan dinen fora no volen renunciar a la qualitat i a una dieta equilibrada. Menús degustació a mida: Posa’t en contacte amb nosaltres! GALERIA FOTOGRÀFICA:
Menjar per emportar, obert tot l’any dissabtes i diumenges. Encarrega el teu menjar per endur a casa, també per menjars de grup i celebracions. Gran varietat de plats preparats amb la qualitat que ens caracteritza. Especialitat en pollastres a l’ast, paelles, paella de llamàntol, fideuà de peix, vadella rostida, bacallà amb samfaina… De dilluns a divendres t’oferim el menú del dia per emportar (primer, segon plat i postres a escollir). QUÈ S’HI POT MENJAR? AMED. ESTABLIMENT PROMOTOR DE L’ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA Més informació a www.amed.cat Amed és un Programa que té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració col∙lectiva. En els establiments Amed disposem d’una oferta gastronòmica pròpia de l’alimentació mediterrània, per un preu en la línia dels preus habituals de l’establiment. D’aquesta manera volem contribuïr a promoure uns bons hàbits entorn a l’alimentació (que sigui variada, saludable etc.). GALERIA FOTOGRÀFICA:
Sambucus cuina de mercat és el restaurant del Mercat Municipal de Manlleu, una cuina moderna amb productes de proximitat i temporada. Portem a terme activitats entorn de la terra, l’horta i la cuina: conreem, transformem, venem, expliquem, eduquem, cuinem… Dinars: de menú (13€) i plat del dia (8€) Sopars: de menú (18€) i a la carta (preu mig 25-30€). Àpats per a grups. Serveis de menjar per emportar i càterings per a celebracions. Nova botiga online: www.botiga.sambucus.cat OFERTA AMB EL CARNET D’OSONATECA 10% de descompte en els menús de dinar de dilluns a divendres. QUÈ S’HI POT MENJAR? SOPARS DE DIVENDRES I DISSABTES: de Primer Crema de carbassa amb vieires i pernil o Pasta farcida de pera i formatge amb salsa de ceba de Segon Salmó amb maionesa d’anet, oli de cerfull i porradell o Melós de vedella amb ratafia de Postres Crema de vainilla amb “fideus” de canyella i llimona o Iogurt amb fruites de tardor Preu: 18€ Inclou, aigua, pa i cafè GALERIA FOTOGRÀFICA:
Ubicat en un dels punts més bonics i antics de la ciutat, la Plaça dels Màrtirs, i en un edifici arquitectònicament privilegiat, Stances Vic neix per satisfer la demanda que té la ciutat d’un espai lúdic i personal. Es tracta d’un espai multifuncional i modulable, destinat a famílies, empreses o grup d’amics que necessiten solucions per a celebracions i actes varis. Reunions empresarials, showcooking, tallers, sessions networking, morning breakfast…tot hi té cabuda! El nostre local disposa de tots els mitjans perquè elaboreu el vostre menú i pugueu portar de casa el menjar i la beguda. Però també som el vostre restaurant privat a Vic, de manera que si preferiu no cuinar, us podem recomanar els menús dels nostres restaurants col·laboradors. Teniu a la vostra disposició un lloc ideal per dinars i sopars de grup, celebracions familiars i reunions empresarials, amb el valor afegit de ser un lloc exclusiu i privat, només per vosaltres. Si ho desitgeu, us podem assessorar en tots els detalls i facilitar-vos els serveis necessaris per gaudir d’una trobada única. També us oferim els nostres apartaments turístics, per si us cal un lloc on passar la nit. Consulteu-nos sense compromís! Sala per a grans esdeveniments, menús personalitzats […]
El restaurant Tresona XXI neix el 2009 des de la il·lusió i amb ganes de que sigui una finestra per als nostres clients, des d’on puguin degustar i gaudir dels productes que elaborem a casa nostra. El restaurant està situat al primer pis de la nostra emblemàtica xarcuteria Ca la Teresona, fundada el 1837 a Vic, des d’on s’hi accedeix a través d’una escala al fons de la botiga o bé per un ascensor que t’hi porta directament. En el nostre menú de migdia, que varia cada setmana, sempre hi ha lloc per els nostres embotits casolans, a banda de disposar d’una carta amb noves tendències i estils diferents, elaborada amb productes de mercat i tradicionals. Veniu i deixeu-vos seduir per les nostres propostes i plats tradicionals de la casa. Restaurant ubicat al primer pis de la xarcuteria Ca la Teresona. Menú i carta on hi podreu provar embotits casolans d’elaboració pròpia. Portem a casa menús personalitzats per dinar o sopar el dia que digueu. QUÈ S’HI POT MENJAR? Menú migdia 16,95€ Menú caps de setmana: 22,90€ (beguda no inclosa) GRUP CA LA TERESONA GALERIA FOTOGRÀFICA:
Pizzeria fundada l’any 1991 a Tona. Ens traslladem a Vic l’any 1995. Aquests 25 anys ens ha permès fidelitzar una clientela que abarca vàries generacions. L’espai esta format per una gran sala des d’on veus com fan les pizzes i un segon menjador dalt d’un altell més recollit. L’origen dels nostres plats ve d’una cultura antiquíssima i multicultural, la Siciliana. Al Trinacria us oferim pizzes preparades a diari amb fermentació natural. El producte que arriba al plat es cruixent i de fàcil digestió degut a l’alta temperatura del nostre forn de llenya. El seu sabor ressalta gràcies a la selecció d’ingredients com poden ser l’albergínia, el tomàquet o les taperes. Tenim una gran varietat de pizzes per triar, des de la més senzilla amb mozzarella i tomàquet a desenes de molt més elaborades amb multitud de combinacions d’ingredients. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
VIA Restaurant és un restaurant ubicat a la planta noble de la Casa Fontcuberta, al casc antic de Vic, on podreu gaudir d’un àpat sense presses en un espai històric ampli i elegant, cuinat amb productes de temporada i de proximitat. Al nostre restaurant hi podreu degustar plats cuinats amb la millor carn de la comarca i el millor peix de la nostra costa, així com les espectaculars postres artesanes del nostre xef, que podreu maridar, a triar de la nostra bodega, entre més de 90 vins, champagnes i vins de postres. També oferim servei de càtering amb menús personalitzats o la possibilitat de privatitzar el restaurant qualsevol dia de la setmana inclosos els festius, per tot tipus de celebracions i esdeveniments privats. No dubteu en demanar-vos més informació. Endinseu-vos a l’espai VIA i gaudiu de la bona cuina! Cuina d’autor en un espai històric de la ciutat, la Casa Fontcuberta. QUÈ S’HI POT MENJAR? GALERIA FOTOGRÀFICA:
Xarcuteria Muntal va néixer l’any 1960, quan en Ramon i la Mercè van decidir obrir una petita botiga al poble de Taradell (Osona). Des d’aquell dia, el poble compte amb una xarcuteria artesana de referència, en la qual els propietaris han aplicat sempre tot el que havien vist i après a la casa on van néixer, en especial a l’hora de fer els embotits tradicionals. Així és com, després de molts anys, Xarcuteria Muntal ha canviat la seva imatge exterior tot conservant les arrels de pagès, que ens permeten oferir-vos un dels millors serveis en el camp de l’alimentació artesana. Actualment oferim a la nostra clientela carn de proximitat de primera qualitat i embotits elaborats artesanalment al nostre obrador, a més d’una àmplia selecció de pernils ibèrics, formatges i altres productes gourmet, com vins, caves i cerveses. També tenim nombrosos plats preparats, elaborats cada dia per nosaltres amb els millors ingredients. Servei a domicili. 10% de descompte amb la targeta ABT famílies nombroses QUINS PRODCUTES HI PUC TROBAR? ELS NOSTRES EMBOTITS: Curats: Somaia, fuet, llonganissa, pernil i xoriç. Cuits: Botifarra d’ou, negra i del perol, bisbe blanc i negre, catalana trufada. Frescos: Botifarra normal, amb pebre, amb alls tendres, d’escalivada, de tres formatges, de calçots i […]