Amb il·lusió i optimisme, va néixer l’escola de cuina El Morter fa més de 20 anys. Obrint el primer restaurant, vam compartir una etapa fantàstica que va culminar amb l’espai celebracions. Amb la mateixa il·lusió del primer dia i amb l’experiència adquirida, vam començar un nou camí i vam tornar a l’Origen.

Us oferim una proposta basada en la cuina de mercat. Comptem amb dos horts propis conreats pel nostre xef Àngel Bujons; sí, sí, el nostre xef també és qui planta, rega i cull les verdures que més tard cuinarà perquè vosaltres pugueu degustar-les i percebre la frescor i qualitat única dels productes de km 0. Podeu adquirir les verdures i hortalisses del nostre hort a la botiga.

A L’Origen hi trobareu una oferta variada amb plats saludables i els suggeriments diaris de l’Àngel i la Marga. Hi ha una nevera-expositor on us oferim plats cuinats diàriament. Si no us voleu quedar sense els vostres preferits, recomanem que els encarregueu abans de venir; via telèfon o online. www.lorigen.cat

Diàriament hi ha: amanides, cremes de verdures, sopes (segons temporada), verdures a la brasa, pastes, truites, peixos, carns a la brasa i cassoles. I evidentment per suposat, també tenim postres: flams, pastissos i fruita fresca!

PAELLES TAKE AWAY: A l’Àngel li encanta la paella i això es nota. Des que es va iniciar en el món de la cuina, amb 14 anys, la paella ha estat un dels plats amb el qual ha anat fent proves fins a aconseguir la millor recepta. Un cop aconseguida, l’ha anat perfilant fins a arribar a la perfecció.

Aquesta recepta és la que fem servir a L’Origen, d’on han sortit una tècnica i un sistema únics perquè totes les paelles surtin tal com han de sortir. Totes les paelles que surten de L’Origen passen per mans de l’Àngel i això és el que les fa úniques i inigualables!

NOVA SOLUCIÓ GASTRONÒMICA! A l’exterior del local hi ha una màquina d’autoservei 24H on podeu trobar una gran varietat de plats sense limitacions horàries: Gaudeix de L’Origen durant les 24h hores TOTS els dies de la setmana!

Fes el teus encàrrecs online! COMANDA ONLINE

QUÈ S’HI POT MENJAR?

COMANDA ONLINE PER EMPORTAR

GALERIA FOTOGRÀFICA:

Les nostres funcions i serveis més útils

Adaptat per a minusvàlids

Apte per a celíacs

Celebracions

Local climatitzat

Menjar per emportar

WI-FI

Ressenyes

Deixa una ressenya

captcha-input
Menjar / Productes
Preu
Servei
Local
Qualitat/preu
S'està publicant...
La vostra valoració s'ha enviat correctament
Empleneu tots els camps
La comprovació del captcha ha fallat