Per contactar amb Osonateca

Comercial: 644 50 15 79
Web: 686 39 63 49

Contacta'ns

Si vols formar part de la comunitat d'Osonateca, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Si vols expressar una opinió, alguna cosa et volta pel cap o ens vols contactar per qualsevol motiu, també podeu fer servir el mateix sistema. Ens prenem molt seriosament tot el que ens dieu! Gràcies per endavant per ser-hi!

Per seguretat, introdueix el text i demostra'ns que ets humà.

Tinc un establiment relacionat amb el menjar i amb Osona. Com ho haig de fer per formar part de la comunitat d'Osonateca?

És molt senzill. Posa't en contacte a través el formulari de contacte d'aquesta mateixa pàgina i tan aviat com sigui possible, la nostra comercial es posarà es posarà en contacte amb vosaltres sense cap compromís.

Quins tipus d'establiments són aptes per formar part d'Osonateca

Tots els establiments que tenen relació amb el menjar i amb la comarca d'Osona són benvinguts! Estem parlant de Bars, cafeteries, restaurants, locals de menjar per emportar, càterings, botigues d'alimentació, productors, allotjaments i Foodtrucks. Contacta amb nosaltres i veuràs que n'és de fàcil entrar a formar part de la comunitat d'Osonateca!

Què costa formar part del portal Osonateca.com?

A Osonateca ens agraden les coses clares i sense lletra petita. La quota anual per a qualsevol establiment és de 75€ (IVA inclòs). En el moment de donar-te d'alta, et cobrem 25€ (IVA inclòs) per l'alta al portal. A partir d'aquí, no es cobra res més, tot entra dins de la quota (promoció a les xarxes socials, promoció d'actes de l'establiment, canvi de cartes, menús, textos, fotos... Fàcil, clar i sense lletra petita.

Pre-sale Questions