Pizzeria amb més de 20 anys de tradició a Tona, amb una oferta molt variada, d’elaboració artesana i amb ingredients de qualitat i de km 0. A part de les pizzes de la carta, també pots demanar-nos la que vulguis al gust, amb els ingredients de…
Restaurant i hostal, dirigit per una tercera generació de restauradors, amb 50 anys d’experiència, apostant sempre per una cuina tradicional, de mercat i catalana. A la carta, trobareu una gran varietat d’arrossos, cassoles.. i no us…
El Barmutet ha estat creat a partir d’una única idea, poder assaborir l’autenticitat del producte. Vermuts, vins, caves i cerveses seleccionades cautelosament per poder gaudir del sabor de la terra. Tapes, conserves, entrepans d’alta qualitat…
Fèlix Mendieta, que va estar durant quasi 14 anys al capdavant del restaurant de Puiglagulla, va encetar una nova etapa reobrint l’antic bar de Can Tarsó, a la Plaça de l’Hostal de Tona. Reconvertit també en restaurant, t’ofereix un menú de…
El Restaurant Gurri Xic es troba enmig de la natura i en un paratge natural encantador. Oferim un servei de menú i carta de dimecres a diumenge. Treballem amb productes de proximitat i de la terra. Disposem de menjadors de gran capacitat i oferim…
Al bell mig del casc antic de Vic, en l’espai emblemàtic d’una antiga casa restaurada del segle XVII i a pocs metres de la portalada de l’església romànica de Sant Sadurní (actual església de la Pietat), neix el restaurant El Bàcul. Ja ho deveu…
La nostra cuina està basada principalment en els plats típics de la cuina tradicional italiana, amanides, pasta, pizzes, carn i les postres típiques com el tiramisú. Tots els plats estan elaborats amb productes que seleccionem acuradament, de…
Pizzeria fundada l’any 1991 a Tona. Ens traslladem a Vic l’any 1995. Aquests 25 anys ens ha permès fidelitzar una clientela que abarca vàries generacions. L’espai esta format per una gran sala des d’on veus com fan les pizzes…
El Graeller Rialler càtering és una empresa que ofereix solucions gastronòmiques per a cada ocasió des de fa més de 15 anys. Fem: Trobades familiars Dinars amb amics Casaments de festa major Àpats multitudinaris Esdeveniments d’empresa/coorporatius…
Menjar per emportar, obert tot l’any dissabtes i diumenges. Encarrega el teu menjar per endur a casa, també per menjars de grup i celebracions. Gran varietat de plats preparats amb la qualitat que ens caracteritza. Especialitat en pollastres a…
La Nonna Jovita és fruit de la il·llusió d’en Xevi, la Montse i en Toni, companys i amics des de temps immemorables. Va néixer el 14 de Maig del 2011, i deu el seu nom a l’esforç i tenacitat d’una dona que, tot i les moltes adversitats de la vida,…
Des de fa 4 generacions que la nostra família té cura d’aquest petit hostal situat al municipi de Vidrà, al nord de la comarca d’Osona, entre la Garrotxa i el Ripollès. Tenim una cuina molt casolana, amb les patates farcides conegudes…
Cuina catalana, mediterrània i de proximitat. Menús diaris, menús de cap de setmana i esmorzars de forquilla cada dia. Carns i peixos frescos cuinats amb carbó d’alzina. Menjar per emportar a casa . Especialitats amb arrossos i cargols.…
Som Racó de l’Ibèric, una botiga familiar especialitzada en la venda de productes ibèrics de qualitat, d’Extremadura, de Guijuelo, de Córdoba, així com també, una àmplia gamma de formatges, vins, conserves,foie, sobrassada artesanal de…
Si teniu pensat fer un bon dinar amb la parella, o una trobada amb familiars i/o amics a casa, i no voleu entrar a la cuina, som la vostra millor opció: Som l’arrosseria de paelles per emportar de la Comarca. Una cuina en directe on…
Sambucus cuina de mercat és el restaurant del Mercat Municipal de Manlleu, una cuina moderna amb productes de proximitat i temporada. Portem a terme activitats entorn de la terra, l’horta i la cuina: conreem, transformem, venem, expliquem,…
L’avi Furriol de Fussimanya era carboner en els boscos de la zona, i feinejava fins l’entorn de Sant Pere de Casserres, el Pla de la Sala o el Bac de Sau. El Restaurant-Braseria Carbó vol homenatjar la seva figura i la de tots els carboners del país…
Empresa dedicada a la preparació d’entrepans de la màxima qualitat, intentant mantenir la proximitat dels nostres productes i amb una àmplia varietat de cerveses i salses de diferent nivell de picant. Ràpid, bon serveim, qualitat i…
El restaurant Tresona XXI neix el 2009 des de la il·lusió i amb ganes de que sigui una finestra per als nostres clients, des d’on puguin degustar i gaudir dels productes que elaborem a casa nostra. El restaurant està situat al primer pis de la…
El restaurant La Bisaura és al poble de Sant Quirze de Besora. Antigament El Bar Bisaura era el punt de trobada del poble i el bar de l’estació de tren, ja que aquesta es a prop. La família propietària de l’edifici també tenia una…