Pizzeria fundada l’any 1991 a Tona. Ens traslladem a Vic l’any 1995. Aquests 25 anys ens ha permès fidelitzar una clientela que abarca vàries generacions.

L’espai esta format per una gran sala des d’on veus com fan les pizzes i un segon menjador dalt d’un altell més recollit.

L’origen dels nostres plats ve d’una cultura antiquíssima i multicultural, la Siciliana.

Al Trinacria us oferim pizzes preparades a diari amb fermentació natural. El producte que arriba al plat es cruixent i de fàcil digestió degut a l’alta temperatura del nostre forn de llenya. El seu sabor ressalta gràcies a la selecció d’ingredients com poden ser l’albergínia, el tomàquet o les taperes. Tenim una gran varietat de pizzes per triar, des de la més senzilla amb mozzarella i tomàquet a desenes de molt més elaborades amb multitud de combinacions d’ingredients.

Mentre duri el toc de queda, obrirem a partir de les 19.00h. Per assegurar-vos taula, millor trucar-nos abans al 93 883 20 66 o a través de l’Instagram @trinacria_pizzeria_vic

QUÈ S’HI POT MENJAR?
CARTA
GALERIA FOTOGRÀFICA:

Les nostres funcions i serveis més útils

Local climatitzat

Menjar per emportar

Adaptat per a minusvàlids

Es pot reservar

Ressenyes

Deixa una ressenya

captcha-input
Servei
Menjar
Local
Qualitat/preu
Neteja
S'està publicant...
La vostra valoració s'ha enviat correctament
Empleneu tots els camps
La comprovació del captcha ha fallat
Xavier Vilardell Bascompte 19 de març de 2021 18:59
Servei
Menjar
Local
Ubicació
Neteja

Pots voltar, anar a Itàlia, menjar pizzes a tots els indrets del món. Quan hagis fet això descobriràs que la millor pizza del món està a Vic i, concretament, la podràs degustar al Trinacria! O sigui que no t’ho pensis!