Restaurant i hostal, dirigit per una tercera generació de restauradors, amb 50 anys d’experiència, apostant sempre per una cuina tradicional, de mercat i catalana. A la carta, trobareu una gran varietat d’arrossos, cassoles.. i no us…
Fèlix Mendieta, que va estar durant quasi 14 anys al capdavant del restaurant de Puiglagulla, va encetar una nova etapa reobrint l’antic bar de Can Tarsó, a la Plaça de l’Hostal de Tona. Reconvertit també en restaurant, t’ofereix un menú de…
El Restaurant Gurri Xic es troba enmig de la natura i en un paratge natural encantador. Oferim un servei de menú i carta de dimecres a diumenge. Treballem amb productes de proximitat i de la terra. Disposem de menjadors de gran capacitat i oferim…
Al bell mig del casc antic de Vic, en l’espai emblemàtic d’una antiga casa restaurada del segle XVII i a pocs metres de la portalada de l’església romànica de Sant Sadurní (actual església de la Pietat), neix el restaurant El Bàcul. Ja ho deveu…
El restaurant Piguillem és una masia situada en un petit paradís a tocar de mà. Envoltat de natura i de jardí, l’establiment presenta una màxima versatilitat: d’una banda permet fer celebracions de tot tipus amb exclusivitat i, de l’altra, també la…
La nostra cuina està basada principalment en els plats típics de la cuina tradicional italiana, amanides, pasta, pizzes, carn i les postres típiques com el tiramisú. Tots els plats estan elaborats amb productes que seleccionem acuradament, de…
Pizzeria fundada l’any 1991 a Tona. Ens traslladem a Vic l’any 1995. Aquests 25 anys ens ha permès fidelitzar una clientela que abarca vàries generacions. L’espai esta format per una gran sala des d’on veus com fan les pizzes…
Al casc antic, a tocar del Temple Romà, us obrim les portes del 80’s Spirit. Voleu viatjar en el temps i l’espai sense sortir de Vic? Us convidem a transportar-vos tres dècades enrere, en un local especialment ambientat, ple d’encant i de petits…
Espai lúdic amb moltes opcions: Restaurant (braseria i plats del moment). Sala de festes amb opció de festes privades (aniversaris, empreses…). Escola de ball per aprendre o millorar! Restaurant, sala de festes i escola de ball. …
El restaurant Can Moreu va ser creat per Joan Casanovas i Mercè Minguez l’any 1977, van reformar la masia on els besavis havien fet de pagès durant anys. Els inicis de l’edificació es remunten cap a l’any 1700 on la masia només era una petita…
La Nonna Jovita és fruit de la il·llusió d’en Xevi, la Montse i en Toni, companys i amics des de temps immemorables. Va néixer el 14 de Maig del 2011, i deu el seu nom a l’esforç i tenacitat d’una dona que, tot i les moltes adversitats de la vida,…
Des de fa 4 generacions que la nostra família té cura d’aquest petit hostal situat al municipi de Vidrà, al nord de la comarca d’Osona, entre la Garrotxa i el Ripollès. Tenim una cuina molt casolana, amb les patates farcides conegudes…
Cuina catalana, mediterrània i de proximitat. Menús diaris, menús de cap de setmana i esmorzars de forquilla cada dia. Carns i peixos frescos cuinats amb carbó d’alzina. Menjar per emportar a casa . Especialitats amb arrossos i cargols.…
Som Racó de l’Ibèric, una botiga familiar especialitzada en la venda de productes ibèrics de qualitat, d’Extremadura, de Guijuelo, de Córdoba, així com també, una àmplia gamma de formatges, vins, conserves,foie, sobrassada artesanal de…
El restaurant Fussimanya va ser fundat al 1971 per Rossend Viladecàs i Dolors Pascual. Va ser tal l’èxit de la cuina de Fussimanya i del paratge natural que l’envoltava i l’envolta que ha permès a esposa i fills mantenir i millorar els valors, el…
L’avi Furriol de Fussimanya era carboner en els boscos de la zona, i feinejava fins l’entorn de Sant Pere de Casserres, el Pla de la Sala o el Bac de Sau. El Restaurant-Braseria Carbó vol homenatjar la seva figura i la de tots els carboners del país…
NOMAD neix gràcies a la il·lusió i l’atreviment d’un equip jove i dinàmic. Al centre de Vic, ubicat a la Plaça Major, trobem un restaurant desenfadat, fresc i alhora elegant. Una cuina de mercat amb productes de proximitat són la base de plats…
Masia catalana del segle XII, envoltada de natura i d’un paisatge immillorable. Oferim cuina catalana especialitzats en carn a la brasa amb carbó vegetal i menjars de la terra. Prova les nostres especialitats com el filet de vedella de Girona,…
El restaurant Tresona XXI neix el 2009 des de la il·lusió i amb ganes de que sigui una finestra per als nostres clients, des d’on puguin degustar i gaudir dels productes que elaborem a casa nostra. El restaurant està situat al primer pis de la…
El restaurant La Bisaura és al poble de Sant Quirze de Besora. Antigament El Bar Bisaura era el punt de trobada del poble i el bar de l’estació de tren, ja que aquesta es a prop. La família propietària de l’edifici també tenia una…