Tinc un establiment relacionat amb el menjar i amb Osona. Com ho haig de fer per formar part de la comunitat d'Osonateca?

És molt senzill. Posa't en contacte a través el formulari de contacte d'aquesta mateixa pàgina i tan aviat com sigui possible, la nostra comercial es posarà es posarà en contacte amb vosaltres sense cap compromís.

Quins tipus d'establiments són aptes per formar part d'Osonateca

Tots els establiments que tenen relació amb el menjar i amb la comarca d'Osona són benvinguts! Estem parlant de Bars, cafeteries, restaurants, locals de menjar per emportar, càterings, botigues d'alimentació, productors, allotjaments i Foodtrucks. Contacta amb nosaltres i veuràs que n'és de fàcil entrar a formar part de la comunitat d'Osonateca!

Què costa formar part del portal Osonateca.com?

A Osonateca ens agraden les coses clares i sense lletra petita. La quota anual per a qualsevol establiment és de 75€ (IVA inclòs). En el moment de donar-te d'alta, et cobrem 25€ (IVA inclòs) per l'alta al portal. A partir d'aquí, no es cobra res més, tot entra dins de la quota (promoció a les xarxes socials, promoció d'actes de l'establiment, canvi de cartes, menús, textos, fotos... Fàcil, clar i sense lletra petita.

Lorem ipsum dolor

Integer condimentum bibendum tincidunt. Sed eget vestibulum elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Integer condimentum bibendum tincidunt. Sed eget vestibulum elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vestibulum vestibulum gravida nulla, sit amet bibendum mauris. Integer ullamcorper tincidunt nunc sed pharetra. Morbi euismod purus eu convallis condimentum.

In lobortis facilisis purus, ut hendrerit magna. Duis in nisl nec sapien ullamcorper tristique. Morbi vel lorem quis ex consequat luctus. In eget nunc suscipit, fermentum erat id, sollicitudin justo. Duis in efficitur orci. Nulla sodales convallis dui, at viverra tellus ultrices eget. Fusce maximus molestie consectetur. Vivamus pulvinar.

Pre-sale Questions