Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Lactium 20023, la festa del formatge català
22 i 23 d’abril de 2023

Lactium 20023, la festa del formatge català
22 i 23 d’abril de 2023

Lactium 20023, la festa del formatge català<br /><strong>22 i 23 d’abril de 2023</strong>

Lactium, festa del formatge català ofereix al visitant un espai amb la participació de formatgeries artesanes de Catalunya i un potent programa d’activitats entorn al sector de la llet i el formatge artesà.

Aquest any una rosa, un llibre i un formatge artesà i català. Els dies 22 i 23 d’abril, el Parc Jaume Balmes de la ciutat de Vic acollirà la 15a edició de Lactium, la festa del formatge català, amb degustació i venda al tall de formatges i productes alimentaris excel·lents i un potent programa d’activitats gastronòmiques i familiars, coincidint amb una data assenyalada al calendari català: la Diada de Sant Jordi. Una cita obligatòria per a tots els amants del formatge.

Lactium reunirà 30 formatgeries artesanes i 15 amics del formatge amb productes agroalimentaris artesans i de qualitat (conserves, vi, pans, cervesa artesana…). A banda de l’espai comercial i expositiu, Lactium oferirà un conjunt de propostes festives i divulgatives distribuïdes entre:

  • L’Aula del formatge Bonpreu i Esclat, l’espai de tast i divulgació de la cultura i els valors del formatge, on enguany tindrà un paper important la cultura.
  • El TxisArts, l’escenari amb música en directe i espectacles familiars.
  • El TxisBar-Gastroteca, l’espai de degustació amb taules de formatges per compartir i gaudir en companyia.

Un any més hi haurà la proposta gastronòmica #PlatLactium, amb la participació dels col·lectius Osona Cuina i Osona Terra i impulsada per Fet a Osona, amb 15 establiments adherits que oferiran del 6 al 23 d’abril plats elaborats amb formatges artesans de la comarca d’Osona.

Com a novetat, Lactium incorpora el Premi Millor Pastís de Formatge Català amb la finalitat de reconèixer el Millor Pastís de Formatge elaborat a Catalunya per un establiment professional, i també per incentivar l’ús de formatge català i artesà en aquesta exitosa recepta.

Lactium segueix apostant per transmetre la cultura i els valors del formatge artesà català, refermar el compromís amb la innovació agroalimentària i la sostenibilitat i fomentar la demanda de formatge artesà i la seva productivitat.

Més informació a @lactium

Informació de l’activitat

DATES: 22 i 23 d’abril de 2023
LLOC:  Parc Jaume Balmes de Vic
ENTRADA: Gratuïta

HORARIS LACTIUM 2023: 

  • Dissabte de 10h a 14h i de 16h a 21h
  • Diumenge de 10h a 14h i de 16h a 20h

 

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

10 + 10 =

Pre-sale Questions