Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Xatonada

Xatonada

Xatonada

Ingredients

  • Escarola
  • Bacallà dessalat
  • Tonyina de llauna
  • Olives negres
  • Xató (o salsa de calçots)
  • Oli d’oliva (opcional)

Preparació

  1. Rentem, escorrem i tallem l’escarola.
  2. En un bol o una plata (més gran o menys en funció de la quantitat), hi posem l’escarola, la tonyina, el bacallà dessalat i les olives negres i ho barregem.
  3. Si volem, de forma opcional hi podem tirar un raig d’oli d’oliva, però no massa abundant. Aconsellem no tirar-hi sal perquè amb les olives, el bacallà i la tonyina podria quedar la xatonada molt salada (a banda que la salsa també ja en porta).
  4. Acompanyem l’amanida amb salsa xató o salsa de calçots. Si no voleu preparar la salsa vosaltres podeu comprar-ne un pot de ja feta (també hi va bé la salsa romesco).

Elaboració de la salsa

Per l’elaboració de la salsa veure la recepta de “Salsa de calçots” que tenim a l’apartat de salses del nostre receptari.

TEMPS APROXIMAT (AMANIDA): 10-12′
TEMPS APROXIMAT (SALSA): 1h 15′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Osonateca

VEURE LA RECEPTA DE SALSA DE CALÇOTS

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

15 + nine =

Pre-sale Questions