Eiusmod tempor incididunt


Standard Map
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Business & Street View
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


3D Map View Available
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Xatonada
Ingredients Escarola Bacallà dessalat Tonyina de llauna Olives negres Xató (o salsa de calçots) Oli d’oliva (opcional) Preparació Rentem, escorrem i tallem l’escarola. En un bol o una plata (més gran o menys en funció de la quantitat), hi posem l’escarola, la tonyina, el bacallà dessalat i les olives negres i ho barregem. Si volem, de forma opcional hi podem tirar un raig d’oli d’oliva, però no massa abundant. Aconsellem no tirar-hi sal perquè amb les olives, el bacallà i la tonyina podria quedar la xatonada molt salada (a banda que la salsa també ja en porta). Acompanyem l’amanida amb salsa xató o salsa de calçots. Si no voleu preparar la salsa vosaltres podeu comprar-ne un pot de ja feta (també hi va bé la salsa romesco). Elaboració de la salsa Per l’elaboració de la salsa veure la recepta de “Salsa de calçots” que tenim a l’apartat de salses del nostre receptari. TEMPS APROXIMAT (AMANIDA): 10-12′ TEMPS APROXIMAT (SALSA): 1h 15′ DIFICULTAT: Baixa AUTOR DE LA RECEPTA: Osonateca

Lactium 20023, la festa del formatge català
22 i 23 d’abril de 2023
Lactium, festa del formatge català ofereix al visitant un espai amb la participació de formatgeries artesanes de Catalunya i un potent programa d’activitats entorn al sector de la llet i el formatge artesà. Aquest any una rosa, un llibre i un formatge artesà i català. Els dies 22 i 23 d’abril, el Parc Jaume Balmes de la ciutat de Vic acollirà la 15a edició de Lactium, la festa del formatge català, amb degustació i venda al tall de formatges i productes alimentaris excel·lents i un potent programa d’activitats gastronòmiques i familiars, coincidint amb una data assenyalada al calendari català: la Diada de Sant Jordi. Una cita obligatòria per a tots els amants del formatge. Lactium reunirà 30 formatgeries artesanes i 15 amics del formatge amb productes agroalimentaris artesans i de qualitat (conserves, vi, pans, cervesa artesana…). A banda de l’espai comercial i expositiu, Lactium oferirà un conjunt de propostes festives i divulgatives distribuïdes entre: L’Aula del formatge Bonpreu i Esclat, l’espai de tast i divulgació de la cultura i els valors del formatge, on enguany tindrà un paper important la cultura. El TxisArts, l’escenari amb música en directe i espectacles familiars. El TxisBar-Gastroteca, l’espai de degustació amb taules de formatges per compartir i gaudir en companyia. […]

Salsa de calçots
Ingredients 3 tomàquets de ramell 2 cebes 2 cabeces d’all 1 tassa de fruits secs torrats (avellanes i ametlles) 3 nyores Sal Pebre Oli d’oliva Nota: amb aquests ingredients surt aproximadament un bol mitjà de salsa ple, equivalent a uns 400 ml. Preparació Preescalfem el forn a 180º. Hi posem a escalivar els tomàquets, les cebes i les cabeces d’all (tot sense pelar), durant una hora aproximadament. Un cop escalivats els tomàquets, les cebes i l’all, en traurem la pela. En un pot fem bullir aigua i hi escaldem les nyores uns minuts. Seguidament n’hi traurem les llavors i amb una cullera en traurem la polpa que reservarem a part. Triturem els fruits secs torrats (perquè siguin més aromàtics és millor fer-ho al moment al forn o bé a la paella sense oli, tot i que també els podem comprar ja torrats) En un recipient o bol hi posem les verdures escalivades, els fruits secs, la polpa de les nyores i ho triturem tot amb un turmix o una batedora. Seguidament ho salpebrem i hi afegim vinagre al gust i un raig d’oli d’oliva (més generós o menys depenent de la quantitat de salsa) i ho barregem ben bé perquè […]

Mercat del Ram 2023
31 de març, 1 i 2 d’abril de 2023
Vic tornarà a celebrar un any més el tradicional Mercat del Ram amb una extensa programació d’activitats relacionades amb el sector agroramader i amb múltiples propostes lúdiques i comercials. Hi trobareu exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i un ampli espai destinat a la gastronomia. Informació de l’activitat HORARIS: divendres 31 de març de 17:00 a 20:00h dissabte 1 i diumenge 2 d’abril de les 10:00 a les 20:00h LLOC: Vic (diferents ubicacions depenent activitats programades) PROGRAMACIÓ I ESPAIS: CLICA AQUÍ

Sorteig de 2 places pel curs “FEM UNA MONA” de l’Escola d’Hostaleria d’Osona
🔥 SORTEIG DE 2 PLACES PEL CURS “FEM UNA MONA” DE L’ESCOLA D’HOSTALERIA D’OSONA 🔥 S’acosta Pasqua i què més divertit que poder fer la mona amb el teu fill o filla i endur-te-la a casa. Si t’agrada la idea, això és el que et proposem: 👉🏻 2 places pel curs “FEM UNA MONA” (una per una persona adulta i l’altra per un nen) a l’Escola d’Hostaleria d’Osona. El curs es fa el dissabte 25 de març (el premi seria per les 10 del matí o les 4 de la tarda segons surtin o no els 2 cursos). Com ho has de fer per participar-hi? Segueix a @osonateca a Instagram i/o Facebook. Deixa un comentari citant a un amic. Per cada comentari mencionant una persona, tens una participació al sorteig! 1000 comentaris = 10000 participacions! Si a més puntues un establiment a la web d’Osonateca, 5 participacions extra! (opcional) Creua els dits! El sorteig tindrà lloc entre tots els participants de Facebook i Instagram el dijous 23 de març i s’anunciarà l’afortunat/da el mateix dia per les xarxes socials. CONDICIONS: El premi s’haurà de gestionar directament amb l’Escola d’Hostaleria d’Osona. No es permetran canvis de cap tipus. Caldrà fer una […]

Sorteig de 2 dinars de menú de temporada al Restaurant de la Torre del Vilar
🔥 SORTEIG DE 2 DINARS DE MENÚ DE TEMPORADA AL RESTAURANT DE LA TORRE DEL VILAR 🔥 Ja olorem la primavera i les ganes de sortir i anar a dinar a fora! Aquest cop 2 persones podran gaudir d’aquest premi! 👉🏻 2 dinars de menú de temporada al restaurant de La Torre del Vilar de Santa Eulàlia de Riuprimer!!! Com ho has de fer per participar-hi? Segueix a la @la.torre.del.vilar i a @osonateca Deixa un comentari citant a amb qui aniries a La Torre del Vilar Per cada comentari mencionant una persona, tens una participació al sorteig! 1000 comentaris = 10000 participacions! Si a més puntues un establiment a la web d’Osonateca, 5 participacions extra! (opcional) Creua els dits! El sorteig tindrà lloc entre tots els participants de Facebook i Instagram el divendres 24 de març i s’anunciarà l’afortunat/da el mateix dia per les xarxes socials. CONDICIONS: El premi s’haurà de gestionar directament amb La Torre del Vilar. No es permetran canvis de cap tipus. Caldrà fer una publicació a les xarxes socials en el moment de gaudir-lo. El restaurant pot variar el premi per un de similar i del mateix import. El premi caduca el 30 de juny de 2023. La […]