Eiusmod tempor incididunt


3D Map View Available
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Standard Map
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Business & Street View
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Porc i Cervesa (fira gastronòmica)
29, 30 de setembre i 1 d’octubre de 2023
Els dies 29, 30 de setembre i 1 d’octubre el porc i la cervesa tornaran a ser protagonistes de Manlleu Un any més, la Fira Porc i Cervesa esdevé un element clau dins l’agenda de Manlleu, amb una proposta que va més enllà del seu aparador festiu per convertir-se en un referent de la promoció econòmica de la ciutat. La 29ª edició de la fira comptarà de nou amb un conjunt de propostes gastronòmiques i culturals, amb el porc i la cervesa com a principals protagonistes. La degustació i la venda de productes del porc, cerveses artesanes i productes de proximitat, la matança i la rostida del porc i l’elaboració d’embotits i derivats del porc tornen, un any més, a omplir la plaça Fra Bernadí. L’Aula del Gust, on es fan els tastos de cerveses i d’embotits singulars, consolida la seva ubicació als jardins de Can Puget. A la fira d’enguany s’hi suma la participació del comerç i la restauració local: nou restaurants de la ciutat oferiran plats especials amb porc i cervesa, ampliant l’oferta gastronòmica durant el cap de setmana i els comerciants associats al MAB, a través del concurs d’aparadors que han organitzat, permetran guanyar vals de […]

SORTEIG DOBLE: RELAX & NYAM! 1 MASSATGE AL CENTRE AUREA I 2 MENÚS DE CAP DE SETMANA A LA MASIA PIGUILLEM
SORTEIG DOBLE: RELAX & NYAM! 1 MASSATGE AL CENTRE AUREA I 2 MENÚS DE CAP DE SETMANA A LA MASIA PIGUILLEM Anem a rebentar-ho aquest estiu? Us proposem un sorteig que no podeu deixar escapar! 1 massatge Estrella Aurea al Centre de Teràpies Naturals Aurea de Manlleu. 2 menús de cap de setmana a la Masia Piguillem de Sant Andreu de la Vola. Com ho has de fer per participar-hi? Segueix a @massatges_aurea i a @masiapiguillem Deixa un comentari citant amb qui aniries a menjar. Per cada comentari mencionant una persona, tens una participació en el sorteig! 1000 comentaris = 1000 participacions! Si a més puntues un establiment a la web d’osonateca.com, una participació extra! (opcional) Creua els dits! El sorteig tindrà lloc entre tots els participants de Facebook i Instagram dels perfils del Centre Aurea, de la Masia Piguillem i d’Osonateca el divendres 28 de juliol i s’anunciarà l’afortunat/da el mateix dia per les xarxes socials. CONDICIONS: El premi s’haurà de gestionar directament amb el Centre de Teràpies Naturals Aurea i la Masia Piguillem (cal trucar als 2 llocs per reservar). No es permetran canvis de cap mena. Caldrà fer una publicació a les xarxes socials en el moment […]

SORTEIG DE 2 MENÚS PER EMPORTAR PER SANT JOAN DE CAN CODONY DE TONA
SORTEIG DE 2 MENÚS PER EMPORTAR PER SANT JOAN DE CAN CODONY DE TONA Farem un sorteig doble i cada guanyador podrà recollir un menú per emportar per a Sant Joan de @cancodony de Tona. Com ho has de fer per participar-hi? Segueix a @osonateca a Instagram i/o Facebook i a @cancodony Deixa un comentari citant a un amic. Per cada comentari mencionant una persona, tens una participació al sorteig! 1000 comentaris = 10000 participacions! Si a més puntues un establiment a la web d’Osonateca, 5 participacions extra! (opcional) Creua els dits! El sorteig tindrà lloc entre tots els participants de Facebook i Instagram el dilluns 19 de juny i s’anunciarà l’afortunat/da el mateix dia per les xarxes socials. CONDICIONS: El premi s’haurà de gestionar directament amb Can Codony i anar-lo a recollir allà el dia indicat. No es permetran canvis de cap tipus. Caldrà fer una publicació a les xarxes socials en el moment de gaudir-lo. La participació al sorteig implica l’acceptació d’aquestes normes.

Fira de la Ratafia
10 i 11 de juny de 2023
Un any més els incondicionals de la ratafia tenen una cita “obligada” a Centelles. Enguany la Fira de la Ratafia arriba a la seva 14ª edició amb dos dies plens d’activitats. Un espai pensat per els amants de la ratafia i per aquells que encara no la coneixen i que tinguin ganes d’aprendre i alhora endinsar-se en el món que de la ratafia se’n desprèn. Els visitants hi podran trobar tres vessants destacades: La comercial, que inclou l’espai firal, on es trobaran parades de ratafia de diferents productors catalans. La gastronòmica, amb una gran varietat de jornades i xerrades, com ara: taller d’olors per reconèixer les diverses plantes aromàtiques o el taller de com realitzar una ratafia a casa. La lúdica, amb moltes activitats complementàries destinades a tots els públics. I per últim l’acte amb més rellevància que és el clàssic concurs de ratafia de Centelles. El qual va enfocat a qualsevol persona que vulgui presentar la seva pròpia ratafia casolana elaborada amb mètodes artesanals. Informació de l’activitat DATES: 10 i 11 de juny de 2023 LLOC: Centelles ORGANITZA: Ajuntament de Centelles PROGRAMA D’ACTIVITATS EN PDF: https://www.centelles.cat/coneixer/festes-i-tradicions/docs/fira-ratafia/fira-ratafia-2023.pdf COMPRA TIQUETS DINAR POPULAR: https://www.centelles.cat/coneixer/festes-i-tradicions/docs/fira-ratafia/menu-fira-ratafia-2023.pdf

Xatonada
Ingredients Escarola Bacallà dessalat Tonyina de llauna Olives negres Xató (o salsa de calçots) Oli d’oliva (opcional) Preparació Rentem, escorrem i tallem l’escarola. En un bol o una plata (més gran o menys en funció de la quantitat), hi posem l’escarola, la tonyina, el bacallà dessalat i les olives negres i ho barregem. Si volem, de forma opcional hi podem tirar un raig d’oli d’oliva, però no massa abundant. Aconsellem no tirar-hi sal perquè amb les olives, el bacallà i la tonyina podria quedar la xatonada molt salada (a banda que la salsa també ja en porta). Acompanyem l’amanida amb salsa xató o salsa de calçots. Si no voleu preparar la salsa vosaltres podeu comprar-ne un pot de ja feta (també hi va bé la salsa romesco). Elaboració de la salsa Per l’elaboració de la salsa veure la recepta de “Salsa de calçots” que tenim a l’apartat de salses del nostre receptari. TEMPS APROXIMAT (AMANIDA): 10-12′ TEMPS APROXIMAT (SALSA): 1h 15′ DIFICULTAT: Baixa AUTOR DE LA RECEPTA: Osonateca

Lactium 20023, la festa del formatge català
22 i 23 d’abril de 2023
Lactium, festa del formatge català ofereix al visitant un espai amb la participació de formatgeries artesanes de Catalunya i un potent programa d’activitats entorn al sector de la llet i el formatge artesà. Aquest any una rosa, un llibre i un formatge artesà i català. Els dies 22 i 23 d’abril, el Parc Jaume Balmes de la ciutat de Vic acollirà la 15a edició de Lactium, la festa del formatge català, amb degustació i venda al tall de formatges i productes alimentaris excel·lents i un potent programa d’activitats gastronòmiques i familiars, coincidint amb una data assenyalada al calendari català: la Diada de Sant Jordi. Una cita obligatòria per a tots els amants del formatge. Lactium reunirà 30 formatgeries artesanes i 15 amics del formatge amb productes agroalimentaris artesans i de qualitat (conserves, vi, pans, cervesa artesana…). A banda de l’espai comercial i expositiu, Lactium oferirà un conjunt de propostes festives i divulgatives distribuïdes entre: L’Aula del formatge Bonpreu i Esclat, l’espai de tast i divulgació de la cultura i els valors del formatge, on enguany tindrà un paper important la cultura. El TxisArts, l’escenari amb música en directe i espectacles familiars. El TxisBar-Gastroteca, l’espai de degustació amb taules de formatges per compartir i gaudir en companyia. […]