Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Shortbread biscuits

Shortbread biscuits

Shortbread biscuits

Ingredients

  • 125 g de mantega
  • 55 g de sucre triturat
  • 180 g de farina

Preparació

  1. Aixafem la mantega, triturem el sucre i ho barregem.
  2. Hi afegim la farina fent que quedi una massa homogènia.
  3. Estenem la massa i fem formes (manualment o utilitzant motlles).
  4. Ho posem 20 minuts a la nevera.
  5. Posem les galetes a coure al forn entre 15 i 20 minuts a 190º
  6. Les deixem refredar i ja estan llestes per menjar.

TEMPS APROXIMAT: 50′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Àngela Martínez

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

20 − 5 =

Pre-sale Questions