Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Amanida tèbia de bolets

Amanida tèbia de bolets

Amanida tèbia de bolets

Ingredients per a 4 persones

  • 1 bossa de canonges
  • 1 grapat de “picatostes”
  • 5 o 6 gírgoles
  • Nous
  • Formatge fresc
  • Formatge parmesà ratllat
  • Oli d’oliva i sal

Preparació

  1. Posar en un plat els canonges.
  2. Afegir-hi uns quants “picatostes”, les anous a trossets petits i el formatge fresc a daus.
  3. Tallar les gírgoles i coure-les en un paella amb una mica d’oli i sal.
  4. Afegir les gírgoles a l’amanida
  5. Amanir-ho amb oli, sal i formatge parmesà

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

4 × two =

Pre-sale Questions