Ingredients per a 10 persones
- 6 cebes
- 2 pebrots vermells
- 1 pebrot verd
- 1kg de tomàquets
- 4 pastanagues
- 4 pits de pollastre
- 1kg d’arròs
- 2 l d’aigua
- Oli, sal i pebre
Preparació
- Tallem la ceba, els pebrots, la pastanaga i el pollastre i el deixem en plats separats.
- Ratllem el tomàquet.
- Sofregim la ceba en una paella amb oli durant uns 10 minuts aproximadament i quan estigui cuita hi afegim el pebrot i les pastanagues.
- Ho remenem durant uns 15 minuts i hi afegim el pollastre.
- Salpebrem al gust.
- Ho remenem uns 15 minuts més i hi afegim el tomàquet i ho deixem coure fins que es begui tota l’aigua del tomàquet
- Hi afegim l’arròs i ho barregem tot i ho deixem coure uns 10 minuts.
TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Mitjana
AUTOR DE LA RECEPTA: Xavier Vilardell Bascompte
Comentaris 0