Ingredients per a 4 persones
- 1 pa de motlle sense crosta
- Unes fulles d’enciam
- 2 llaunes de tonyina
- 4 anxoves
- 6 “barretes de cranc”
- 2 cullerades de maionesa de pot
- 1 formatge fresc (mida petita)
- 1 paquet de salmó fumat
- Formatge Philadelphia
Preparació
Minipastissets d’amanida
Tallar ben petits tots els ingredients de l’amanida (enciam, tonyina, anxoves, barretes de cranc, formatge fresc) i afegir-hi la maionesa per fer una pasta.
Escampar l’amanida sobre les llesques de pa de motlle, tapar amb una altra llesca i tallar en quatre parts.
Decorar amb una mica de la pasta d’amanida a sobre
Minirotllets de salmó i Philadelphia
Agafar dues llesques de pa de motlle, superposar-les per un extrem i allisar-les amb un corró de manera que quedin enganxades.
Escampar el formatge Philadelphia a sobre el pa de motlle i posar-hi el salmó.
Horitzontalment, enrotllar el pa de motlle i tallar a distància d’un centímetre aproximadament.
AUTOR DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés
Comentaris 0