Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Aperitius amb pa de motlle

Aperitius amb pa de motlle

Aperitius amb pa de motlle

Ingredients per a 4 persones

  • 1 pa de motlle sense crosta
  • Unes fulles d’enciam
  • 2 llaunes de tonyina
  • 4 anxoves
  • 6 “barretes de cranc”
  • 2 cullerades de maionesa de pot
  • 1 formatge fresc (mida petita)
  • 1 paquet de salmó fumat
  • Formatge Philadelphia

Preparació

Minipastissets d’amanida

Tallar ben petits tots els ingredients de l’amanida (enciam, tonyina, anxoves, barretes de cranc, formatge fresc) i afegir-hi la maionesa per fer una pasta.
Escampar l’amanida sobre les llesques de pa de motlle, tapar amb una altra llesca i tallar en quatre parts.
Decorar amb una mica de la pasta d’amanida a sobre

Minirotllets de salmó i Philadelphia

Agafar dues llesques de pa de motlle, superposar-les per un extrem i allisar-les amb un corró de manera que quedin enganxades.
Escampar el formatge Philadelphia a sobre el pa de motlle i posar-hi el salmó.
Horitzontalment, enrotllar el pa de motlle i tallar a distància d’un centímetre aproximadament.

AUTOR DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

17 − 8 =

Pre-sale Questions