Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Amanida de patata 1

Amanida de patata 1

Amanida de patata 1

Ingredients per a 4 persones

  • 4 o 5 patates petites
  • 1 pebrot escalivat
  • 1 llauna de tonyina
  • 2 ous durs
  • 5 o 6 anxoves amb oli
  • Vinagreta

Preparació

  1. Bullim les patates amb pell inclosa durant uns 20 minuts fins que estiguin toves.
  2. Les deixem refredar i les pelem.
  3. Les ratllem a la mateixa safata on s’ha de servir.
  4. Hi afegim la llauna de tonyina i el pebrot escalivat tallat petit.
  5. Hi ratllem l’ou dur al damunt i ho decorem amb les anxoves per sobre.
  6. Es serveix amb la vinagreta perquè cadascú se la amaneixi al gust.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 × one =

Pre-sale Questions