Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Paella d’arròs i peix

Paella d’arròs i peix

Paella d’arròs i peix

Ingredients per a 8 persones

  • 600 g d’arròs
  • 12 musclos
  • Cloïsses
  • 2 sípies
  • 12 escamarlans
  • 12 gambes
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • Mig kg de tomàquet triturat
  • 2 litres de brou de peix
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació

  1. Posar un bon raig d’oli en una paella i fregir les gambes i els escamarlans. Reservar-los.
  2. Fregim també la sípia i la reservem.
  3. Coure al vapor les cloïsses i els musclos.
  4. A la mateixa paella on em fregit el marisc, hi sofregim el pebrot verd picat i la ceba.
  5. Quan estiguin ben cuites hi afegim el tomàquet triturat.
  6. Ho salem i ho deixem reduir fins que perdi força suc.
  7. Hi afegim els musclos, els cloïsses i la sípia.
  8. Hi tirem el brou de peix prèviament escalfat i esperem que arrenqui el bull. En aquest moment hi tirem l’arròs. Ha de quedar completament cobert pel brou.
  9. No remenem més la paella, sols intentem que no se’ns enganxi res.
  10. Quan faltin uns 10 minuts hi afegim les gambes i els escamarlans.
    Un cop s’ha begut tot el brou ja està llest.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h 30′
DIFICULTAT: Mitjana

AUTOR DE LA RECEPTA: Xavier Vilardell Bascompte

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

17 − eleven =

Pre-sale Questions