Ingredients per a 8 persones
- 600 g d’arròs
- 12 musclos
- Cloïsses
- 2 sípies
- 12 escamarlans
- 12 gambes
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- Mig kg de tomàquet triturat
- 2 litres de brou de peix
- Oli d’oliva
- Sal
Preparació
- Posar un bon raig d’oli en una paella i fregir les gambes i els escamarlans. Reservar-los.
- Fregim també la sípia i la reservem.
- Coure al vapor les cloïsses i els musclos.
- A la mateixa paella on em fregit el marisc, hi sofregim el pebrot verd picat i la ceba.
- Quan estiguin ben cuites hi afegim el tomàquet triturat.
- Ho salem i ho deixem reduir fins que perdi força suc.
- Hi afegim els musclos, els cloïsses i la sípia.
- Hi tirem el brou de peix prèviament escalfat i esperem que arrenqui el bull. En aquest moment hi tirem l’arròs. Ha de quedar completament cobert pel brou.
- No remenem més la paella, sols intentem que no se’ns enganxi res.
- Quan faltin uns 10 minuts hi afegim les gambes i els escamarlans.
Un cop s’ha begut tot el brou ja està llest.
TEMPS APROXIMAT: 1h 30′
DIFICULTAT: Mitjana
AUTOR DE LA RECEPTA: Xavier Vilardell Bascompte
Comentaris 0