Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Brandada de bacallà

Brandada de bacallà

Brandada de bacallà

Ingredients per a 4 persones

  • 250gr de bacallà dessalat
  • 1/4 l d’oli
  • 1 gotet de llet
  • 1 gra d’all
  • pebre blanc
  • crostons de pa fregit

Preparació

  1. Es bull el bacallà 5 minuts, posant-li amb l’aigua freda.
  2. S’escorre i es posa en una cassola amb una mica menys de la meitat de l’oli i l’all, es remena amb força i s’hi afegeix la llet calenta.
  3. Hi passem el batedor i hi anem afegint la resta de l’oli i el pebre.
  4. Es serveix amb els crostonets de pa fregit o sinó com a la foto, podem omplir uns pebrots del piquillo o bé unes lioneses.

AUTOR DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

18 − 14 =

Pre-sale Questions