Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Botifarra amb bolets

Botifarra amb bolets

Botifarra amb bolets

Ingredients per a 2 persones

  • 300g de rovellons o pinetells
  • 1 botifarra
  • 1 all
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació

  1. Rentem els bolets.
  2. Posem la botifarra al forn amb un bon raig d’oli d’oliva i la coem a 170ºC durant uns 20 minuts.
  3. Hi afegim els bolets i ho deixem coure uns minuts més.
  4. Fem una picada d’all i julivert i hi afegim oli d’oliva.
  5. Girem els bolets quan ja estiguin daurats d’un cantó i hi afegim la picada.
  6. Ho coem uns minuts més.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

15 − 10 =

Pre-sale Questions