Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Albergínies farcides amb brandada de bacallà

Albergínies farcides amb brandada de bacallà

Albergínies farcides amb brandada de bacallà

Ingredients per a 4 persones

  • 4 albergínies
  • 250 gr de brandada de bacallà
  • Formatge per gratinar

Preparació

  1. Es couen les albergínies al forn fins que estiguin toves (220º uns 20 o 30 minuts).
  2. Es deixen refredar, les partim per la meitat i amb una cullera buidem la polpa.
  3. Barregem la polpa amb la brandada de bacallà (ens podem ajudar per xafar i barrejar amb un forquilla).
  4. Tornem a reomplir les albergínies i hi escampem formatge per sobre. Ho posem tot a gratinar al forn fins que quedi ros.

AUTOR DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

twelve − 10 =

Pre-sale Questions