Ingredients per a 8 persones
- 9 ous
- 140 gr de sucre
- 250 gr de mantega a temperatura ambient
- 250 gr de xocolata negra per fondre
- Sucre llustre per decorar
Preparació
- Posar en un vol els 9 rovells d’ou, quatre clares en un altre i descartar les que sobren.
- Batre els rovells amb el sucre fins a aconseguir que blanquegin.
- Fondre la xocolata amb la mantega.
- Afegir la mescla de xocolata a la dels rovells amb sucre i barrejar.
- Muntar les clares fins que quedin a punt de neu.
- Incorporar-les suaument i de baix cap a dalt a la barreja de xocolata sense que es desmuntin.
- Posar-ho en un motlle de 23 cm de diàmetre i posar-ho al forn pre escalfat a 180º uns 30 minuts, comprovant que estigui cuit abans de treure’l.
- Desmotllar i servir decorat amb sucre llustre.
TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0