Ingredients per a 2 persones
- 100 g de botifarra de perol
- 2 tasses petites d’arròs
- 1 tassa petites de pèsols
- Oli
- Sal
- Pell de llimona
PER AL SOFREGIT
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba grossa
PER AL BROU VEGETAL
- Ceba tendra
- Patata
- Pastanaga
- Porro
- Gingebre fresc
- Alls
Preparació
1. Posem oli en una paella
2. Tallem 3 talls gruixuts de botifarra de perol (10 g cada un aprox.)
3. Marquem els 3 talls de botifarra de perol
4. Retirem i reservem la botifarra de perol
5. Tallem els pebrots i la ceba a daus petits
6. A la mateixa paella saltem els pebrots i la ceba
7. Quan ja estan una mica enrossits, hi tirem l’arròs
8. Deixem que tot s’enrosseixi una mica
9. Hi afegim la resta de la botifarra de perol tallada a daus petits
10. Ho saltem tot junt durant 1 minut aproximadament
11. Hi afegim el brou a punt d’ebullició
12. Deixem coure l’arròs durant 20 minuts
13. Finalment, afegim els pèsols que hem bullit prèviament
NOTES
1. Nosaltres hem fet un brou vegetal alhora que anàvem saltant la resta d’ingredients.
2. Com a alternativa, es podria fer amb un brou vegetal de compra.
3. Podem posar-hi els pèsols o no, a gust del consumidor.
TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Mitjana
AUTOR DE LA RECEPTA: Oriol Sala d’El Gravat de Vic
Recepta feta originalment amb botifarra del perol de Casa Oms
Comentaris 0