Ingredients per a 6 persones
- 4 llaunes petites tonyina.
- 3 ous.
- 200ml nata per cuinar.
- 3 cullerades soperes de tomàquet fregit.
- 2 cullerades soperes de farina.
- Un pessic de llevat, julivert picat i pebre.
- Maionesa “opcional” per acompanyar plat.
Preparació
- Posem tots els ingredients en un bol i ho triturem tot amb la batedora.
- Untem el motlle rectangular amb mantega fosa (inclòs els laterals) i ho posem 5 minuts a la nevera.
- Aboquem la preparació al motlle i ho posem al forn a 180 graus amb foc a dalt i a baix a segona grada i amb ventilador o sense.(35-40 minuts).Caldrà punxar per saber si és cuit.
- Un cop traiem pastís del forn caldrà sacsejar-lo amunt i avall un parell o tres de cops perquè hi entri aire a sota i no s’enganxi quan el traiem del motlle.
- Deixem refredar i a menjar!Bon profit!
AUTOR DE LA RECEPTA: Jordi Torra Gríful
Comentaris 0