Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Bacallà amb all i oli de mel

Bacallà amb all i oli de mel

Bacallà amb all i oli de mel

Ingredients per a 4 persones

  • 1kg de bacallà fresc dessalat i ben escorregut
  • Farina
  • Oli
  • Alls
  • Ametlla laminada
  • Mel

Preparació

Un cop tenim el bacallà dessalat i escorregut, es passa per farina i el fregim (ben rosset).

A part fem l’all i oli (molta paciència, o també podem trobar-lo fet als súpers, clar que no és el mateix). Afegim una mica de mel a l’all i oli (una mica al gust, depenent si ens agrada més dolç o menys, encara que recomano no posar-li molta mel).

Posem el bacallà fregit en una plata de forn, hi posem per damunt l’all i oli de mel i ho gratinem al forn.

Per emplatar, posem una mica d’ametlla laminada prèviament fregida per decorar.

Plat fàcil i ràpid de fer i poc conegut a nivell particular.

AUTOR DE LA RECEPTA: Sukipà

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

14 − six =

Pre-sale Questions