Ingredients per a 6 persones
- 210 gr de farina de rebosteria
- Mig sobre de llevat Royal
- 1 pessic de sal
- 1 cullereta de canyella
- 80 gr de sucre
- 2 pomes
- 250 ml de llet
- 2 ous
- 50 gr de mantega
Preparació
- Escalfem el forn a 200º mentre preparem la massa de les magdalenes.
- Pelem les pomes. Una la tallem a daus petits i l’altra la fem a làmines fines i ho reservem.
- Barregem tots els ingredients amb l’ajuda d’un robot de cuina en un bol.
- Quan tinguem una massa homogènia, hi afegim els trossos de poma tallats a daus i ho barregem.
- Preparem els motlles de magdalenes i els omplim amb la massa.
- Seguidament, els cobrim amb la poma a làmines i espolvoregem una mica de sucre per sobre.
- Ho posem al forn uns 20-25 minuts i llest per menjar!
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte
Comentaris 0