Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pastís de formatge amb ametlles i poma

Pastís de formatge amb ametlles i poma

Pastís de formatge amb ametlles i poma

Ingredients per a 8 persones

  • 8 pomes golden tallades a làmines
  • 60 g de sucre
  • 1 baina de vainilla
  • 20 g de mantega
  • 1 copa de conyac

Per la base:

  • 125 g de galetes integrals
  • 75 g d’avellanes
  • 120 g de mantega

Pel farcit:

  • 450 g de formatge ricotta o quark
  • 125 g de sucre moré
  • 3 ous
  • 20 g de farina de blat de moro (maizena)
  • 50 ml de crema de llet de civada o soja (o llet)
  • 1 llimona

Preparació

S’esmicolen les galetes i es barregen amb les avellanes i la mantega que prèviament hem fos. Es folra la base d’un motlle rodó desemmotllable i s’allisa amb una cullera.

Saltegem les pomes amb el sucre integral i la vainilla i les flamegem amb el licor. Es dilueix la maizena amb la crema de civada i s\’hi afegeixen els ous, el sucre, el formatge i el suc de llimona i la pell. Es barreja.
Es col•loca una capa de poma damunt la base i es cobreix amb la massa. La fornegem a 160º durant una hora. Un cop fora, es reparteix la resta de poma al damunt i es decora amb avellanes torcejades.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Núria Mas

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

one × 5 =

Pre-sale Questions