Ingredients per a 4 persones
- 50 g (1/2 cub.) de llet
- Un trosset de ceba
- 150 g de formatge gras
- 150 g de formatge blau
- 1 cullerada de mantega
- 200 g de formatge PhiladelphiaPer adornar:
- Nous picades
- 2 cubilets de fulles de julivert picades
Preparació amb Thermomix
Posa al vas tots els ingredients i programar 30 segons, temperatura 40ºc, velocitat 8, ajudant amb l’espàtula.
Ha de quedar una pasta homogènia, de no quedar prou barrejada, repetir l’operació.
A continuació, posar film transparent en un vol fons, deixant part del film a fora del bol per desprès embolicar el paté, i tira-hi la barreja.
Tapar amb el film i posar-ho a la nevera fins que quedi consistent.
Presentació
Per decorar la bola, pica les nous amb les fulles de julivert durant 8 segons velocitat 3 1/2.
Quant el paté sigui consistent, donar-li forma de bola, arrebossa-la amb les nous i el julivert picat i servir-ho amb torradetes (també es poden trossejar les nous junt amb els altres ingredients)
AUTOR DE LA RECEPTA: Ester Riera Mir
Comentaris 0