Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Bunyols de bacallà

Bunyols de bacallà

Bunyols de bacallà

Ingredients per a 6 persones

  • 125 ml d’aigua
  • 50 g de mantega
  • 1 pessic de sal
  • 80 g de farina
  • 2 ous
  • 200 g de bacallà esqueixat i dessalat
  • 2 grans d’all
  • 1 grapat de fulles de julivert
  • Oli per fregir

Preparació

  1. En un cassó, posem l’aigua la mantega i la sal a bullir.
  2. Un cop la mantega està desfeta hi afegim la farina de cop i anem remenant fins que quedi ben integrada a la massa.
  3. Fora del foc hi afegim els ous d’un en un i remenem fins que quedi una pasta homogènia.
  4. Triturem l’all i julivert petit per posar a dins la pasta.
  5. Trossegem el bacallà dessalat ben petit i l’afegim a la pasta.
  6. Un cop ho tenim tot ben barrejat, ja podem fer els bunyols.
  7. En una paella amb força oli hi anem posant les boles de bunyol que farem amb l’ajuda de dues culleres petites (penseu que al fregir-se la massa creix una mica). L’oli ha d’estar no massa calent i els bunyols els hem de deixar fer a poc a poc.
  8. Quan estiguin rossos, els traiem i els posem sobre un paper absorbent per retirar l’oli que sobra.

AUTOR DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

five × 2 =

Pre-sale Questions