Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Ametllats de xocolata

Ametllats de xocolata

Ametllats de xocolata

Ingredients per a 8 persones

  • 125gr de sucre
  • 125gr d’ametlla mòlta
  • 30gr de cacau en pols
  • 2 clares d’ou

Preparació

En un recipient barrejar el sucre, l’ametlla i el cacau. A part, muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja anterior. Amb una cullera posar pilotets de pasta sobre un paper sulfuritzat, dins d’una safata per anar al forn. Posar al forn preescalfat a 200º durant 8-10 minuts, segons la mida dels ametllats. Un cop fets deixar-los refredar en sobre una reixa.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

three × three =

Pre-sale Questions