Ingredients per a 8 persones
- 210 gr de xocolata blanca
- 150 gr de nata líquida (per cuinar)
- 6 ous
- 1 sobre de llevat (els que tinc son de 15gr)
- 155 gr de farina
- 22 gr d’edulcorant en pols
- 5 ml d’edulcorant líquid
- Un grapat de nous
Preparació
1- Amb un pot desfem la xocolata blanca amb la nata líquida a foc lent. Quant estigui completament desfeta, ho reservem.
2- Posem a preescalfar el forn a 180º
3- Es baten els ous junt amb l’edulcorant en pols i l’edulcorant líquid entre 5 i 10 min. que quedi ben barrejat i muntat (ho he fet amb les barilles elèctriques)
4- Seguidament se li tira la xocolata blanca desfeta amb la nata líquida.
5- Desprès poc a poc, anem incorporant la farina amb el llevat (no cal tamissar-la) i finalment el grapat de nous trossejades.
6- Un cop feta la massa es tira en un motlle de silicona o un de normal prèviament engreixat amb mantega i farina i es posa al forn durant uns 30 minuts. A partir dels 30 minuts el millor és anar punxant amb un escuradents, si surt net vol dir que ja està fet.
7- Un cop fet apaguem el forn i el deixem uns 10-15 minuts dins el forn. Desprès ja es pot treure, el desmotlles i ja estarà a punt per menjar!
Suggeriments: Es pot obrir per la meitat i posar-li una mica de melmelada sense sucre o similar, o desfer una tauleta més de xocolata blanca i tirar-li per sobre a l’hora de servir-la, però això ja és al gust de cadascú!
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: Receptes de la Cris – receptes.delacris.com
Comentaris 0