Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pizza dolça de mel i mató amb poma

Pizza dolça de mel i mató amb poma

Pizza dolça de mel i mató amb poma

Ingredients per a 4 persones

Per uns 260 g de massa de pizza:

  • 250 g de mató
  • 2 cullerades soperes de concentrat d’atzavara
  • 2 cullerades soperes de llet
  • 1 poma mitjana Royal Gala
  • Mel
  • Canyella en pols
  • Concentrat d’atzavara
  • Nous

Preparació

A un bol, aixafar el mató amb una forquilla. Afegir el concentrat d’atzavara i remenar. Afegir la llet –si feu una base molt prima amb una cullerada en teniu prou- i remenar.

Rentar i tallar la poma a mitges llunes, millor amb una mandolina –la que he fet servir era de cultiu ecològic, així que no l’he pelat-.

Donar la forma a la massa. Pintar la base amb concentrat d’atzavara, posar el mató, la poma a làmines i enfornar fins que quedi daurat.

Al sortir del forn, deixar sobre una reixa metàl·lica, posar les nous, la mel i la canyella.

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: Coses de Llàbiro – cosesdellabiro.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

four × 4 =

Pre-sale Questions