Ingredients per a 4 persones
Per uns 260 g de massa de pizza:
- 250 g de mató
- 2 cullerades soperes de concentrat d’atzavara
- 2 cullerades soperes de llet
- 1 poma mitjana Royal Gala
- Mel
- Canyella en pols
- Concentrat d’atzavara
- Nous
Preparació
A un bol, aixafar el mató amb una forquilla. Afegir el concentrat d’atzavara i remenar. Afegir la llet –si feu una base molt prima amb una cullerada en teniu prou- i remenar.
Rentar i tallar la poma a mitges llunes, millor amb una mandolina –la que he fet servir era de cultiu ecològic, així que no l’he pelat-.
Donar la forma a la massa. Pintar la base amb concentrat d’atzavara, posar el mató, la poma a làmines i enfornar fins que quedi daurat.
Al sortir del forn, deixar sobre una reixa metàl·lica, posar les nous, la mel i la canyella.
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: Coses de Llàbiro – cosesdellabiro.blogspot.com.es
Comentaris 0