Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Gaspatxo d’alvocat

Gaspatxo d’alvocat

Gaspatxo d’alvocat

Ingredients

  • 1 alvocat gran
  • ½ cogombre
  • ½ pebrot verd (dels prims)
  • 1 ceba tendra petita
  • Molla de pa
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Vinagre de vi blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Aigua mineral
  • Tomàquets secs
  • Tortites de blat de moro fregides

Preparació

  1. Pelar l’alvocat i el cogombre, tallar a trossos i posar al got a on ho triturarem. Afegir el pebrot rentat i tallat i la ceba. Afegir la molla de pa, amb una llesca petita ja n’hi ha prou, i una mica d’aigua. Triturar.
  2. Afegir el segon grup d’aliments al gust, depenent de la textura i del gust que es vulgui.
  3. Deixar a la nevera fins al moment de servir.
  4. Servir acompanyat dels tomàquets -prèviament hidratats en aigua tèbia-, les tortites de blat de moro i un rajolí d’oli d’oliva

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: Coses de Llàbiro – cosesdellabiro.blogspot.com.es

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

two × 5 =

Pre-sale Questions