Ingredients
- 1 alvocat gran
- ½ cogombre
- ½ pebrot verd (dels prims)
- 1 ceba tendra petita
- Molla de pa
- Oli d’oliva
- Sal
- Vinagre de vi blanc
- Pebre vermell dolç
- Aigua mineral
- Tomàquets secs
- Tortites de blat de moro fregides
Preparació
- Pelar l’alvocat i el cogombre, tallar a trossos i posar al got a on ho triturarem. Afegir el pebrot rentat i tallat i la ceba. Afegir la molla de pa, amb una llesca petita ja n’hi ha prou, i una mica d’aigua. Triturar.
- Afegir el segon grup d’aliments al gust, depenent de la textura i del gust que es vulgui.
- Deixar a la nevera fins al moment de servir.
- Servir acompanyat dels tomàquets -prèviament hidratats en aigua tèbia-, les tortites de blat de moro i un rajolí d’oli d’oliva
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: Coses de Llàbiro – cosesdellabiro.blogspot.com.es
Comentaris 0