Ingredients per a 4 persones
- 130 gr de puré de patata
- 250 ml de llet
- 1 cullerada sopera de mantega
- 1 petxuga de pollastre
- 50 gr de pernil dolç
- 3 rovells d’ou
- Pa ratllat
- Sal
Preparació
Preparem el puré de patata bullint la llet i en el moment d’arrancar el bull la traiem del foc i hi anem afegint el puré a poc a poc i sense deixar de remenar. Quan ja tenim la pasta ben homogènia i encara calenta, hi afegim la mantega, els rovells d’ou, i la sal barrejant-ho bé.
En una planxa, filetegem el pit de pollastre, el passem per la planxa i el tallem a trossets ben petits. Tallem el pernil dolç a trossos petits. Barregem el pollastre i el pernil dolç amb el puré que hem fet abans. Si no queda prou espès, afegir-hi una mica de farina.
Quan és fred, en fem boles i les passem per el pa ratllat i les fregim a la paella ben rosses.
AUTOR DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte
Comentaris 0