Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Bunyols de pollastre i pernil

Bunyols de pollastre i pernil

Bunyols de pollastre i pernil

Ingredients per a 4 persones

  • 130 gr de puré de patata
  • 250 ml de llet
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • 1 petxuga de pollastre
  • 50 gr de pernil dolç
  • 3 rovells d’ou
  • Pa ratllat
  • Sal

Preparació

Preparem el puré de patata bullint la llet i en el moment d’arrancar el bull la traiem del foc i hi anem afegint el puré a poc a poc i sense deixar de remenar. Quan ja tenim la pasta ben homogènia i encara calenta, hi afegim la mantega, els rovells d’ou, i la sal barrejant-ho bé.

En una planxa, filetegem el pit de pollastre, el passem per la planxa i el tallem a trossets ben petits. Tallem el pernil dolç a trossos petits. Barregem el pollastre i el pernil dolç amb el puré que hem fet abans. Si no queda prou espès, afegir-hi una mica de farina.

Quan és fred, en fem boles i les passem per el pa ratllat i les fregim a la paella ben rosses.

AUTOR DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

13 − 5 =

Pre-sale Questions