Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Canelons de pollastre de pagès del Montseny

Canelons de pollastre de pagès del Montseny

Canelons de pollastre de pagès del Montseny

Ingredients per a 4 persones

   Ingredients pels canelons:

  • Un pollastre de pagès
  • 3 cebes de Figueres
  • 1 fulla de llorer
  • Alls pelats
  • 1 branqueta de farigola
  • 10 tomàquets pelats
  • 80 cl de conyac
  • 100 cl de vi ranci
  • 80 g de llet
  • 100 g de molla de pa
  • Plaques de pasta fresca
  • 200 g de formatge parmesà
  • 80 g de mantega
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva verge

  Ingredients per a la beixamel:

  • 1 l de llet
  • 40 g de mantega
  • 40 g de farina
  • Sal, pebre i nou moscada

Preparació

Per començar, en una cassola amb una mica d’oli poseu el pollastre, tallat a trossos i salpebrat, la ceba tallada a trossets petits, el tomàquet tallat a quarts, la farigola, el llorer i els alls i deixeu-ho sofregir una estona.

Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi el conyac i el vi ranci i deixeu-ho coure fins que quedi ben rostit.

Un cop tot està ben rostit, retireu de la cassola la ceba, el tomàquet i el pollastre i reserveu-ho.

A continuació, desosseu el pollastre.

Per fer la beixamel, poseu en un bol la llet, la mantega, la farina, la sal, el pebre i la nou moscada i tritureu-ho amb el túrmix.

Tot seguit, poseu en un bol la molla de pa, la llet, el tomàquet, la ceba, el pollastre picat i remeneu-ho bé amb una forquilla.

Després, poseu la barreja en una màniga pastissera, poseu-la sobre les plaques de pasta fresca ja escaldades, emboliqueu-les, emplateu-les i cobriu-les amb la beixamel.

I ja per acabar, poseu el formatge ratllat i una mica de mantega i deixeu-les gratinar al forn.

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA ORIGINAL: POLLASTRE DEL MONTSENY
AUTOR DE LA RECEPTA: Pere Molins

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 × three =

Pre-sale Questions