Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Carbasso farcit amb pollastre de pagès

Carbasso farcit amb pollastre de pagès

Carbasso farcit amb pollastre de pagès

Ingredients per a 4 persones

  • 4 carbassons mitjans
  • 2 cebes de Figueres
  • 2 pits de pollastre
  • Formatge emmental ratllat
  • Orenga
  • Comí
  • Tomàquet natural o sofregit
  • Sal, pebre i oli

Preparació

  1. Talleu els carbassons per la meitat, emboliqueu-los amb paper de film, feu uns forats al film amb una forquilla i poseu-los al microones durant 6-7 minuts a màxima potència.
  2. Passat aquest temps, traieu el carbassó del microones, desemboliqueu-lo i deixeu-lo refredar.
  3. Un cop fred, buideu amb una cullera l’interior del carbassó.
  4. Guardeu les barquetes de carbassó buit i també la polpa en un plat.
  5. Talleu la ceba i el pollastre a daus petits.
  6. A continuació, en una paella amb una mica d’oli calent, fregiu la ceba tallada. Quan agafi color, afegiu-hi el pollastre i doneu-hi unes voltes i deixeu-ho enrossir tot junt.
  7. Quan tot agafi un to daurat, poseu-hi la polpa del carbassó i deixeu-ho coure 5 minuts. afegiu-hi el tomàquet ratllat (en cas que sigui natural) o sofregit, salpebreu-ho tot i deixeu-ho coure durant 20 minuts.
  8. Passats els 20 minuts, apagueu el foc i incorporeu-hi l’orenga i el comí i barregeu-ho bé.
  9. Preescalfeu el forn a 180 graus.
  10. Finalment, agafeu les barquetes dels carbassons que havíeu guardat i farciu-les. Després espolseu-hi el formatge emmental pel damunt i gratineu-les al forn fins que el formatge sigui ros.
  11. I com a últim pas emplatar-ho i gaudir d’un menjar natural i saludable per llepar-se’n els dits!

Suggeriments: és un plat que es pot servir tan fred com calent. Això ja depèn del gust del consumidor. Ara amb els dies de calor potser ve més de gust deixar-ho refredar i servir-ho a temperatura ambient.

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Mitjana

RECEPTA ORIGINAL: POLLASTRE DEL MONTSENY
AUTOR DE LA RECEPTA: Pere Molins

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

15 − 9 =

Pre-sale Questions