Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Canelons

Canelons

Canelons

Ingredients per a 4 persones

  • 12 làmines de pasta de canaló
  • 500g de carn de porc i vedella barrejada
  • 1 pit de gallina
  • 2 talls de cansalada birada
  • 1 llauna de paté
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 3 gran d’all
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

Per fer la beixamel:

  • Mig litre de llet
  • 2 c/s de farina
  • 50g de mantega
  • Nou moscada

Per gratinar: 

  • Formatge per gratinar

Preparació

  1. En una cassola amb oli es sofregeix la carn tallada a daus.
  2. Hi barregem la ceba, el tomàquet, els grans d’all, la sal i el pebre i ho deixem coure tapat i a foc lent fins que estigui tou.
  3. Piquem la barreja i hi afegim una mica de beixamel i el paté perquè quedi la carn més melosa.
  4. En una olla amb aigua i sal i fem bullir la pasta uns 8-10 minuts. Un cop cuita l’assequem bé i la col•loquem damunt un drap.
  5. Hi afegim una mica de carn a cada làmina i les anem enrotllant.
  6. Les col•loquem en una safata pel forn. Hi afegim la beixamel i el formatge per gratinar damunt i ho gratinem al gust.Per fer la beixamel:
    En un pot posem la llet i la mantega i hi anem afegint la farina lentament, mentre remenem. Es cou a foc lent perquè no s’enganxi.
    S’hi afegeix nou moscada i sal al gust.

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Mitjana

AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

seventeen + fifteen =

Pre-sale Questions