Ingredients per a 4 persones
- 12 làmines de pasta de canaló
- 500g de carn de porc i vedella barrejada
- 1 pit de gallina
- 2 talls de cansalada birada
- 1 llauna de paté
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 3 gran d’all
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
Per fer la beixamel:
- Mig litre de llet
- 2 c/s de farina
- 50g de mantega
- Nou moscada
Per gratinar:
- Formatge per gratinar
Preparació
- En una cassola amb oli es sofregeix la carn tallada a daus.
- Hi barregem la ceba, el tomàquet, els grans d’all, la sal i el pebre i ho deixem coure tapat i a foc lent fins que estigui tou.
- Piquem la barreja i hi afegim una mica de beixamel i el paté perquè quedi la carn més melosa.
- En una olla amb aigua i sal i fem bullir la pasta uns 8-10 minuts. Un cop cuita l’assequem bé i la col•loquem damunt un drap.
- Hi afegim una mica de carn a cada làmina i les anem enrotllant.
- Les col•loquem en una safata pel forn. Hi afegim la beixamel i el formatge per gratinar damunt i ho gratinem al gust.Per fer la beixamel:
En un pot posem la llet i la mantega i hi anem afegint la farina lentament, mentre remenem. Es cou a foc lent perquè no s’enganxi.
S’hi afegeix nou moscada i sal al gust.
TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Mitjana
AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte
Comentaris 0