Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Botifarra de xocolata

Botifarra de xocolata

Botifarra de xocolata

Ingredients per a 8 persones

  • 125 g de xocolata negra
  • 50g de mantega
  • 150 g d’avellanes triturades
  • 12 Pim’s de taronja tallats a quarts
  • 100g de panses ( jo aquest cop ho he fet amb 50 g i també ha sortit bé)
  • 2 o 3 cullerades de sucre llustre per decorar.

Preparació

  1. Fondre la xocolata i la mantega al bany Maria o al microones.
  2. Afegir-hi els altres ingredients (menys el sucre llustre) i barrejar.
  3. Deixar refredar una mica a la nevera perquè la massa es pugui treballar millor.
  4. Quan la barreja ja no enganxa tant a les mans donar-li forma de botifarra amb l’ajuda de paper film transparent enrotllant fins que queda ben embolicada.
  5. Deixar reposar 6 o 7 hores a la nevera.
  6. Tirar-hi el sucre llustre per sobre per decorar.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

four + 8 =

Pre-sale Questions