Ingredients per a 8 persones
- 125 g de xocolata negra
- 50g de mantega
- 150 g d’avellanes triturades
- 12 Pim’s de taronja tallats a quarts
- 100g de panses ( jo aquest cop ho he fet amb 50 g i també ha sortit bé)
- 2 o 3 cullerades de sucre llustre per decorar.
Preparació
- Fondre la xocolata i la mantega al bany Maria o al microones.
- Afegir-hi els altres ingredients (menys el sucre llustre) i barrejar.
- Deixar refredar una mica a la nevera perquè la massa es pugui treballar millor.
- Quan la barreja ja no enganxa tant a les mans donar-li forma de botifarra amb l’ajuda de paper film transparent enrotllant fins que queda ben embolicada.
- Deixar reposar 6 o 7 hores a la nevera.
- Tirar-hi el sucre llustre per sobre per decorar.
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés
Comentaris 0