Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Bacallà amb all i oli

Bacallà amb all i oli

Bacallà amb all i oli

Ingredients per a 4 persones

  • 4 filets de bacallà dessalats
  • 2 patates mitjanes
  • 2 cebes
  • Una mica de tomàquet triturat natural
  • 1 ou
  • 1 gra d’all
  • Oli d’oliva
  • Farina

Preparació

Tallem les patates a rodanxes i la ceba a grills fins. En una plata que pugui anar al forn, posem un raig d’oli, la salsa de tomàquet (cobrint la safata) i les patates i la ceba a sobre ben repartides. Ho posem al forn durant 20-25 minuts a uns 200 graus. Per una altra banda, enfarinem el bacallà i el fregim a la paella amb una mica d’oli (tomba i tomba).

Fem l’all i oli amb l’ou, l’all i l’oli, tot al Túrmix fins que quedi lligat. Un cop la cebes i les patates estan cuites, posem el bacallà a sobre i una capa d’all i oli per sobre cada filet de peix. Ho posem a gratinar al forn fins que l’all i oli queda rosset (aproximadament 5 minuts). Emplatem el resultat al nostre gust i bon profit!

AUTOR DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

20 − 14 =

Pre-sale Questions