Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Empanada de pollastre, ceba i poma

Empanada de pollastre, ceba i poma

Empanada de pollastre, ceba i poma

Ingredients per a 4 persones

  • 1 massa de pasta de full
  • 1 pit de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 poma Golden
  • Oli
  • Sal
  • Salsa de soja (opcional)

Preparació

  1. Sofregir la ceba i la poma tallada a trossets petits fins que estigui ben tova i daurada.
  2. Treure-ho de la paella i coure el pollastre també tallat a trossets petits.
  3. Un cop cuit afegir-hi la ceba i la poma, salar-ho ( i tirar-hi la salsa de soja) i deixar-ho coure uns minuts més.
  4. Escalfar el forn a 200ºC.
  5. Estendre la massa a la plata del forn i tirar el pollastre, la ceba i la poma a una meitat de la massa.
  6. Doblar per la meitat i segellar les vores de la massa. Posar al forn i coure fins que es vegi la massa ben cuita.

AUTORA DE LA RECEPTA: Marta Soler Sallés

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

5 × 1 =

Pre-sale Questions