Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Corona de xocolata i avellanes

Corona de xocolata i avellanes

Corona de xocolata i avellanes

Ingredients per a 4 persones

  • 125g de xocolata
  • 3 ous
  • 100 g de mantega
  • 125 g de farina
  • 10 g de llevat en pols
  • 100 g de sucre
  • 185 g d’avellanes mòltes
  • Sucre llustre per decorar

Preparació

  1. En un bol barregem la mantega i el sucre.
  2. Quan tenim la pasta feta hi afegim els ous d’un en un.
  3. Barregem la farina amb el llevat i les avellanes i ho afegim a la barreja anterior, barrejant amb suavitat de baix a dalt.
  4. Fonem la xocolata i la barregem a la resta de ingredients.
  5. Posem la pasta en un motlle de corona alta i la posem al forn pre-escalfat a 180ºC durant uns 40 minuts.
  6. Un cop cuit, desemmotllem i ho deixem refredar.
  7. Empolvorem amb sucre llustre.

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Mitjana

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

16 − 1 =

Pre-sale Questions