Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Galetes salades d’espinacs

Galetes salades d’espinacs

Galetes salades d’espinacs

Ingredients per a 4 persones

  • 1 pasta de full rectangular
  • 250 g d’espinacs frescs
  • Formatge
  • 1 paquet de salmó fumat preparació

Preparació

  1. Coem els espinacs amb una mica de sal en una paella fins que absorbeixin l’aigua.
  2. Els posem a refredar en un plat amb paper absorbent perquè no quedin amb ni gota d’aigua.
  3. Estirem la pasta de full sobre el marbre. Escampem els espinacs per sobre de manera que quedi una capa fina que ho cobreixi tot.
  4. Posem a sobre una capa de formatge (qualsevol, el que ens agradi més). Per aquesta ocasió jo hi he posat parmesà i mascarpone.
  5. Finalment a sobre hi posem una capa de salmó fumat.
  6. Enrotllem la pasta de full mirant de que quedi el màxim compacte. Ho emboliquem amb un paper film i ho posem al congelador.
  7. Quan vulguem fer les galetes, escalfem el forn a 180º, traiem la massa del congelador i la tallem a rodanxes de mig centímetre (aproximadament).
  8. Les coem al forn fins que estiguin rosses (uns 20 minuts).

AUTORA DE LA RECEPTA: Imma Sañé

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

4 × 2 =

Pre-sale Questions