Ingredients per a 4 persones
- 1 pasta de full rectangular
- 250 g d’espinacs frescs
- Formatge
- 1 paquet de salmó fumat preparació
Preparació
- Coem els espinacs amb una mica de sal en una paella fins que absorbeixin l’aigua.
- Els posem a refredar en un plat amb paper absorbent perquè no quedin amb ni gota d’aigua.
- Estirem la pasta de full sobre el marbre. Escampem els espinacs per sobre de manera que quedi una capa fina que ho cobreixi tot.
- Posem a sobre una capa de formatge (qualsevol, el que ens agradi més). Per aquesta ocasió jo hi he posat parmesà i mascarpone.
- Finalment a sobre hi posem una capa de salmó fumat.
- Enrotllem la pasta de full mirant de que quedi el màxim compacte. Ho emboliquem amb un paper film i ho posem al congelador.
- Quan vulguem fer les galetes, escalfem el forn a 180º, traiem la massa del congelador i la tallem a rodanxes de mig centímetre (aproximadament).
- Les coem al forn fins que estiguin rosses (uns 20 minuts).
AUTORA DE LA RECEPTA: Imma Sañé
Comentaris 0