Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Espigues d’espelta

Espigues d’espelta

Espigues d’espelta

Ingredients per a 8 persones

  • 100 g farina d’espelta
  • 400 g farina normal
  • 40 g de llevat fresc
  • 1 culleradeta de sal
  • 280 g d’aigua tèbia

Per fer de diferents gustos:

  • 70g de panses i 50gr. de nous.
  • 100g de perles de xocolata.
  • 2 cullerades de tomàquet doble concentrat, 200 de formatge emmental ratllat i 100gr. de pernil salat tallat petit.

NOTA: Cal escollir una de les opcions anteriors.

Preparació

PREPARACIÓ UTILITZANT THERMOMIX:

  1. Posar tots els ingredients de fer la massa pel mateix ordre dins la Thermomix i programar 1 minut velocitat espiga.
  2. Un cop acabat d’amassar, afegir l’ingredient que es vulgui per fer l’espiga. Barrejar 6 segons, velocitat 5 i treure de la màquina.
  3. Amassar si cal. Després, fer un cilindre i tallar-lo en 5 porcions.
  4. Amb cada porció fer un cilindre anant aixafant amb les mans i donant-li forma de Toblerone (triangular) i sobretot que quedi alt. Tallar amb unes guanyes en diagonal de dalt cap a baix sense arribar a la base.
  5. Tombar un tros per cada costat i enfornar a 180 graus durant 20 minuts aproximadament.NOTA: Es pot fer sense Thermomix amassant a mà.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Montse Molas Castells

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

18 + nine =

Pre-sale Questions