Ingredients per a 6 persones
- 200gr. de sucre llustre
- 200gr. ametlla crua
- 1 clara d’ou
- Una mica d’aigua
- Una mica de farina
Pel farcit:
- Moniato cuit i pelat
- Sucre llustre (depenent de lo dolç que ho vulguem)
Per la glassa:
- Sucre llustre
- Aigua
Preparació
- Agafem tots els ingredients, (excepte els del farcit) i fem un massapà tot barrejant fins que quedi una massa com de plastilina. Ho deixem reposar a la nevera tapat amb film perquè no es ressequi i mentrestant fem el farcit.
- Barregem el moniato i el sucre llustre i fem una massa.
- Agafem la primera massa i l’estirem amb el corró fent un rectangle d’un gruix de 2 o 3mm. En una màniga pastissera hi posem el farcit i al centre del rectangle hi posem un xurro de dalt a baix de la barreja. Ho cargolem i tallem porcions de 3 o 4cm.
- Fem la glassa que quedi espessa, però que sigui suficientment líquida per tirar pel damunt i que faci algun regalim.
- Pintem els ossos i ho posem al forn pre escalfat a 180 graus durant 3 o 4 minuts.
A disfrutar del dia de Tots Sants!!!
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTOR DE LA RECEPTA: Montse Molas Castells
Comentaris 0