Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Ossos de Sant

Ossos de Sant

Ossos de Sant

Ingredients per a 6 persones

  • 200gr. de sucre llustre
  • 200gr. ametlla crua
  • 1 clara d’ou
  • Una mica d’aigua
  • Una mica de farina

Pel farcit:

  • Moniato cuit i pelat
  • Sucre llustre (depenent de lo dolç que ho vulguem)

Per la glassa:

  • Sucre llustre
  • Aigua

Preparació

  1. Agafem tots els ingredients, (excepte els del farcit) i fem un massapà tot barrejant fins que quedi una massa com de plastilina. Ho deixem reposar a la nevera tapat amb film perquè no es ressequi i mentrestant fem el farcit.
  2. Barregem el moniato i el sucre llustre i fem una massa.
  3. Agafem la primera massa i l’estirem amb el corró fent un rectangle d’un gruix de 2 o 3mm. En una màniga pastissera hi posem el farcit i al centre del rectangle hi posem un xurro de dalt a baix de la barreja. Ho cargolem i tallem porcions de 3 o 4cm.
  4. Fem la glassa que quedi espessa, però que sigui suficientment líquida per tirar pel damunt i que faci algun regalim.
  5. Pintem els ossos i ho posem al forn pre escalfat a 180 graus durant 3 o 4 minuts.

A disfrutar del dia de Tots Sants!!!

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Montse Molas Castells

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

4 − 1 =

Pre-sale Questions