Ingredients per a 4 persones
- 0,5 kg de maduixes
- 1 paquet Royal de gelatina de maduixa
- 1 pinya natural
Preparació
- Netegem i tallem les maduixes a daus i les repartim en 6 flameres o similar.
- En un vol, posem 250 ml d’aigua bullint i afegir el contingut del sobre de gelatina.
- Barrejar-ho fins que es desfaci. Afegir-hi 250 ml més d’aigua freda i tornar a remenar.
- Quan estigui més freda, tirem aquesta gelatina a les flameres on tenim les maduixes fins que quedin cobertes.
- Ho posem a la nevera 2 hores fins que estigui ben quallat.
- Tallem la pinya a rodanxes d’1 cm o 2 de gruix (segons el gust), li traiem la roda del centre i la pell i ho posem en plats.
- A sobre hi desemmotllem els flams (per fer-ho, podem fer servir un pot amb aigua calenta on hi submergim uns segons les flameres el temps just perquè surtin amb facilitat).
Bon profit!
TEMPS APROXIMAT: 2h 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte
Comentaris 0