Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Flam de maduixa amb gelatina

Flam de maduixa amb gelatina

Flam de maduixa amb gelatina

Ingredients per a 4 persones

  • 0,5 kg de maduixes
  • 1 paquet Royal de gelatina de maduixa
  • 1 pinya natural

Preparació

  1. Netegem i tallem les maduixes a daus i les repartim en 6 flameres o similar.
  2. En un vol, posem 250 ml d’aigua bullint i afegir el contingut del sobre de gelatina.
  3. Barrejar-ho fins que es desfaci. Afegir-hi 250 ml més d’aigua freda i tornar a remenar.
  4. Quan estigui més freda, tirem aquesta gelatina a les flameres on tenim les maduixes fins que quedin cobertes.
  5. Ho posem a la nevera 2 hores fins que estigui ben quallat.
  6. Tallem la pinya a rodanxes d’1 cm o 2 de gruix (segons el gust), li traiem la roda del centre i la pell i ho posem en plats.
  7. A sobre hi desemmotllem els flams (per fer-ho, podem fer servir un pot amb aigua calenta on hi submergim uns segons les flameres el temps just perquè surtin amb facilitat).

Bon profit!

 

TEMPS APROXIMAT: 2h 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

5 × five =

Pre-sale Questions