Ingredients per a 4 persones
- 1 pollastre sencer
- 2 patates
- 1 pastanaga
- 12 cebetes petites
- 1 tomàquet
- 100g de cansalada virada
- 3 grans d’all
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
- Mitja llimona
- Romaní i sajulida
- 1 got de vi ranci o conyac
Preparació
Cal que el pollastre estigui net per dins i per fora. El salpebrem.
Omplim el pollastre amb els alls, la cansalada tallada a daus, les herbes aromàtiques i la llimona i ho posem al forn durant uns 30 minuts a 180-200ºC.
Hi afegim les cebetes, el tomàquet tallat a daus, la pastanaga trossejada i ho enfornem de nou 30 minuts més. Ho reguem amb el vi ranci o conyac i ho deixem coure mitja hora més.
En una paella a part enrossim les patates tallades rodones i les afegim al pollastre 5 minuts abans de treure’l del forn.
TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte
Comentaris 0