Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pollastre al forn

Pollastre al forn

Pollastre al forn

Ingredients per a 4 persones

  • 1 pollastre sencer
  • 2 patates
  • 1 pastanaga
  • 12 cebetes petites
  • 1 tomàquet
  • 100g de cansalada virada
  • 3 grans d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • Mitja llimona
  • Romaní i sajulida
  • 1 got de vi ranci o conyac

Preparació

Cal que el pollastre estigui net per dins i per fora. El salpebrem.
Omplim el pollastre amb els alls, la cansalada tallada a daus, les herbes aromàtiques i la llimona i ho posem al forn durant uns 30 minuts a 180-200ºC.
Hi afegim les cebetes, el tomàquet tallat a daus, la pastanaga trossejada i ho enfornem de nou 30 minuts més. Ho reguem amb el vi ranci o conyac i ho deixem coure mitja hora més.
En una paella a part enrossim les patates tallades rodones i les afegim al pollastre 5 minuts abans de treure’l del forn.

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 × 2 =

Pre-sale Questions