Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Galetes amb xocolata fosa

Galetes amb xocolata fosa

Galetes amb xocolata fosa

Ingredients

Ingredients per a unes 30 galetes aproximadament:

  • 75 gr de farina
  • 500 gr de xocolata negra
  • 100 gr de mantega
  • 4 ous
  • 300 gr de sucre
  • 1 cullerada de cafè instantani
  • 1 culleradeta d’extracte de vainilla
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1 pessic de sal

Preparació

En un bol es barreja la farina, el llevat i la sal i es deixa apart.

Fonem 300gr de xocolata al microones i llavors hi afegim la mantega a trossets petits i ho anem remenant fins que quedi una pasta homogènia.

En un altre bol batem els ous, el sucre, el cafè i la vainilla durant 10 minuts amb l’ajuda de les barilles elèctriques a alta velocitat fins que quedi una barreja molt espessa. Incorporem, sense deixar de batre a menys velocitat, la barreja de la xocolata i la mantega fins que quedi homogeni. Tot seguit, afegir-hi els ingredients secs, farina, llevat i sal.

Tallem els 220gr de xocolata restant a trossets petits i els incorporem a la barreja i ho mesclem amb una espàtula.

Cobrim la massa amb film transparent i la deixem a la nevera durant 8 hores.

Pre escalfem el forn a 170º. Fer boles amb la massa utilitzant dues culleres grosses i posar-les a sobre duna safata del forn amb paper de forn, separades entre elles uns 8 cm ja que quan es coguin s’aplanaran. Posar-les al forn durant 10 o 12 minuts. Han de quedar fetes per fora i una mica foses per dins.

Aquestes galetes són molt bones acabades de fer ja que trobes ben bé la xocolata fosa a dins!

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

one × 5 =

Pre-sale Questions