Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Gelat de fresons

Gelat de fresons

Gelat de fresons

Ingredients per a 6 persones

  • 400 gr de fresons nets
  • 250 gr de nata muntada
  • 1 llimona
  • 1 pot de llet condensada de 300 gr

Preparació

  1. Es trituren els fresons amb la llet condensada, el suc de la llimona i la seva pell ratllada (havent-li extret la part blanca).
  2. Amb un mesclador o forquilla, s’hi barreja la nata muntada i es posa en un recipient i al congelador.
  3. Remenar-lo de tant en tant mentre es comença a congelar i… llepeu-vos els dits!!!

Per servir-lo, es pot guarnir amb maduixes pel damunt, o fruites del bosc o altres…

 

TEMPS APROXIMAT: 3h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Judit Monfort i Fradera

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

17 − seven =

Pre-sale Questions