Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Sacher

Sacher

Sacher

Ingredients per a 8 persones

PER LA BASE

  • 150 gr de xocolata negra per fondre
  • 120 gr de farina
  • 150 gr de sucre
  • 100 gr de mantega
  • 4 ous
  • 1 culleradeta de llevat en pols

PER EL FARCIMENT

  • Melmelada de maduixa

PER L’ALMÍVAR

  • 100 gr de sucre
  • 1 got d’aigua

PER LA COBERTURA

  • 150 gr de xocolata negra per fondre
  • 150 gr de nata líquida per muntar
  • 75 gr de mantega

Preparació

BASE
Fonem la xocolata i la mantega al microones o al bany Maria i reservem. Remenem fins que quedi una mescla líquida i homogènia. Amb l’ajuda de les barilles elèctriques barregem la mitat del sucre amb els rovells dels ous fins que quedin tirant a blanques. Afegim la xocolata fosa amb la mantega i continuem batent. Tamizem la farina i el llevat i l’anem afegint sense deixar de batre. Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la mescla anterior amb moviments de baix a dalt suaus. Posem la mescla en un motlle d’uns 20cm de diàmetre i el posem al forn pre escalfat a 180º durant uns 25 minuts. Comprovem que està cuit clavant un ganivet, el retirem del forn i el deixem refredar desmotllat.

ALMÍVAR
En un pot escalfem l’aigua i el sucre i els deixem bullir durant 4 minuts fins que formin l’almívar.

Partim per la meitat la base del pastís ja refredat i l’untem amb l’almívar que acabem de fer.

FARCIMENT
Passem per la batedora la melmelada i la tamisem.

Farcim amb la melmelada resultant el sobre de la meitat de la base. Tornem a muntar el pastís i ja està llest per posar-hi la cobertura.

COBERTURA
Posem tots els ingredients en un bol i els desfem al microones i al bany Maria. Remenem fins que quedi una mescla líquida i homogènia. Deixem refredar a temperatura ambient. La xocolata agafarà més consistència.

Posem el pastís sobre una reixa i amb l’ajuda d’una cullera o una espàtula l’anem recobrint amb la xocolata de cobertura mirant de que quedi tan la part superior com els lateral ben coberts.

Deixar refredar a la nevera.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Mitjana

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

three × two =

Pre-sale Questions