Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Kebab de pollastre de pagès del Montseny

Kebab de pollastre de pagès del Montseny

Kebab de pollastre de pagès del Montseny

Ingredients per a 4 persones

  • 1 Pit de pollastre de pages gran
  • 1 tomàquet
  • Enciam
  • 4 rodanxes de pa àrab
  • Pastanaga rallada
  • Ceba
  • Formatge feta* opcional
  • Blat de moro
  • Salsa de iogurt

Per la marinada:

  • Suc de llimona
  • 1 dent d’all
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de curry suau
  • ½ cullerada de comí

Preparació

Filetegeu el pit de pollastre de pagès i talleu-lo a tires fines i salpebreu-lo.

Barregeu tots els ingredients de la marinada i impregneu-hi el pollastre.

Un cop impregnat, tapeu-lo amb paper film i deixeu-lo reposar mínim 30 minuts. Com més temps reposi banyat amb la marinada més gust us agafarà.

Mentrestant, talleu el tomàquet a rodanxes fines i després talleu-les per la meitat. També heu de tallar l’enciam a tires fines i tallar la ceba a rodanxes molt fines.

Un cop teniu tots els ingredients tallats i a punt, poseu el pollastre a una paella amb una cullerada d’oli d’oliva i remeneu-lo fins que veieu que queda dauradet. Ull! Ha de quedar fet però no pot ser ni sec ni cremat, sinó tou.

Posar a torrar el pa àrab vigilant que no se’ls cremi. Ha de quedar cruixent però tou.

Finalment, quan tingueu tots els ingredients a punt i el pollastre fet només cal que farciu el pa àrab. Es recomanable començar per l’enciam i les rodanxes de tomàquet i després afegir la resta dels ingredients: la pastanaga rallada, el blat de moro i la ceba. A sobre de tots els vegetals posar el pit de pollastre daurada.

Com a toc final cal que hi afegiu la salsa de iogurt.

Suggeriments: El plat també es pot fer amb carn de vedella, o, fins i tot, pels amants de la carn, es poden combinar les dues. A més, us recomanem afegir-hi formatge feta. El resultat és per llepar-se’n els dits! Bon profit!

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA ORIGINAL: POLLASTRE DEL MONTSENY
AUTOR DE LA RECEPTA: Pere Molins

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

15 − 5 =

Pre-sale Questions