Ingredients per a 2 persones
- 2 hamburgueses de pollastre de pages casolanes
- Oli d’oliva verge extra
- Ous de guatlla
- Pa d’hamburguesa
- Mostassa
Ingredients per la ceba caramel·litzada:
- 2 cebes
- 1 poma
- 2 cullerades de sucre morè
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- Oli d’oliva verge extra
Preparació
1.Tallar la ceba a rodanxes molt fines.
2.Tallar la poma a daus petits.
3.Posar un bon raig d’oli a la paella i quan sigui calent, afegim la ceba amb una mica de sal.
4.Quan la ceba s’hagi tornat transparent, incorporem els daus de poma i ho deixem fins que s’estovi. Remenar de tant en tant.
5.Afegir 2 cullerades de sucre morè i dues de vinagre de Mòdena. Remenar i deixar 5 minuts.
6.Afegir mig got (o una mica menys) d’aigua, baixar el foc i deixar que la ceba vagi caramel·litzant-se a poc a poc.
7.Un cop la ceba està caramel·litzada, afegir oli d’oliva en una altre paella i posar a fer l’hamburguesa de pollastre.
8.Quan l’hamburguesa estigui feta, més o menys crua segons el gust de cadascú, agafar una altre paella coberta d’oli i fregir l’ou de guatlla.
9.Untar el pa d’hamburguesa amb mostassa.
10.Un cop tenim tots els ingredients cuinats, muntar l’hamburguesa sobre el pa pintat amb mostassa i la ceba caramel·litzada. Al damunt de l’hamburguesa hi poseu l’ou de guatlla i… a gaudir-ne!
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA ORIGINAL: POLLASTRE DEL MONTSENY
AUTOR DE LA RECEPTA: Pere Molins
Comentaris 0